Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ – Κ. Καρπουχτσής: Ο κ. Κυρανάκης παραδέχθηκε ότι οι τιμές που προτείνει η ΕΛ.Α.Σ. είναι εφικτές Χέιντεν Πανετιέρ: Από υπερβολική δόση φαιντανύλης και άλλων ουσιών προήλθε ο θάνατός της Ο Ερντογάν ζήτησε αναγνώριση του ψευδοκράτους από το βήμα του ΟΗΕ – Σφοδρή επίθεση κατά του Ισραήλ για τη Γάζα [βίντεο] Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Πιερρακάκης στους πιο επιτυχημένους υπουργούς – Το 51% ανησυχεί για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία Ethos, Pathos, Athlos: Το IRONMAN® 70.3® Greece ανάβει ξανά τη φλόγα του παγκόσμιου τριάθλου Κουτεντάκης (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση μιλά σαν εκπρόσωπος των διυλιστηρίων» – Αιχμές για τις τιμές των καυσίμων Η Μελόνι τα βάζει με τα ξένα παιδιά – Ετοιμάζει νέα μέτρα για τον περιορισμό τους στις σχολικές τάξεις Συλλυπητήρια του ΠτΔ για τον θάνατο πυροσβέστη κατά την επιχείρηση διάσωσης στη Ρόδο Τραγωδία στο Ρέθυμνο: «Γουρούνα» έπεσε σε γκρεμό καταπλακώνοντας τον οδηγό της ΟΗΕ: Ο Τράμπ διέκοψε για να κάνει κομπλιμέντο στη Μελάνια: «Πού είναι η Πρώτη μας Κυρία;» Γιώργος Παπανδρέου: Τιμήθηκε με το Diplomatic Courier Envoy Award στη Νέα Υόρκη Μητσοτάκης για τεχνητή νοημοσύνη: «Η καθοριστική μάχη για τη ρύθμισή της θα δοθεί στις ΗΠΑ»
Efsyn.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ακινητοποιήθηκε συρμός στον σταθμό «Βούλγαρη», προβλήματα στα δρομολόγια

Ακόμα ένα πρόβλημα ανέκυψε σήμερα στο Μετρό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ακινητοποίησης συρμού.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια εταιρεία, μόνο μέσω της Τροχιάς 1 πραγματοποιείται η κυκλοφορία από τον σταθμό «Νέα Ελβετία» έως τον σταθμό «25η Μαρτίου».
Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά κατά μήκος του υπολοίπου της γραμμής, ενώ οι επιβάτες που θέλουν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους πρέπει να μετεπιβιβαστούν στο σταθμό «25η Μαρτίου».
Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί όταν απομακρυνθεί ο συρμός που ακινητοποιήθηκε στον σταθμό «Βούλγαρη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...