Τελευταία νέα
Σκότι Πίπεν: Κομήτης, βοηθός «μεγαλείου»! Αντιδράσεις μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Η αντιπολίτευση κατηγορεί για «σιωπή» την ελληνική κυβέρνηση Η «Βιολάντα» διαψεύδει τις καταγγελίες περί απολύσεων εργαζομένων που κατήγγειλαν τη διαρροή αερίου ΔΟΔ / ΕΟΔ: Νίκη για την πολυφωνία των ΜΜΕ η διατήρηση της ελληνόφωνης υπηρεσίας της Deutsche Welle Βασανιστές και θύματα του ΕΑΤ-ΕΣΑ στο ιστορικό ντοκιμαντέρ «Ο γιος του γείτονά σου» Η ΕΛΑΣ για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ: «Θυμόμαστε, ονειρευόμαστε, αγωνιζόμαστε» Πύρινο μέτωπο στην Καλλονή Λέσβου ΠΑΣΟΚ για δημοσίευμα της WSJ: «Η κυβέρνηση να απαντήσει αν αληθεύουν οι απειλές της Γκίλφοϊλ στον Παπασταύρου – Πλήγμα στην εμπιστοσύνη των πολιτών» Τηλεοπτικά δικαιώματα: Το παιχνίδι αλλάζει οριστικά «Πόλεμος» για δήλωση Θεοχάρη – Σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ Super Cup: Η πρώτη κούπα της χρονιάς στον Ολυμπιακό – Το πάλεψε μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ [εικόνες – βίντεο] Κυψέλη: Συνέντευξη Τύπου της Πρωτοβουλίας Κατοίκων – «Η αλήθεια για τα κτίρια και τις ζωές μας»
Tennis24.gr

Νοά κατά του νέου Davis Cup: «Οι κορυφαίοι παίκτες δεν συμμετέχουν πλέον»

Ο Γιανίκ Νοά εξέφρασε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την αντίθεσή του στη σημερινή μορφή του Davis Cup, υποστηρίζοντας ότι η διοργάνωση έχει χάσει το πνεύμα και την ταυτότητα που τη χαρακτήριζαν στο παρελθόν.
Ο Νοά γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά τη διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει τρεις φορές το Davis Cup ως αρχηγός της Γαλλίας, το 1991, το 1996 και το 2017, ενώ ως παίκτης είχε συνολικά 61 συμμετοχές σε αγώνες.
«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω για το Davis Cup σήμερα, έχοντας ζήσει το πραγματικό Davis Cup. Για εμένα, αυτό δεν είναι το πραγματικό. Από την αρχή ήμουν αντίθετος σε αυτή τη μορφή. Δεν αναγνωρίζω το πνεύμα της διοργάνωσης. Ως θεατής, δυσκολεύομαι να ενδιαφερθώ για αυτή τη διοργάνωση»
«Στη δική μου εποχή, αλλά και για τις προηγούμενες γενιές και εκείνες που ακολούθησαν αμέσως μετά τη δική μου —πριν πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή—, ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να επιλεγούμε. Επειδή ήταν μια διοργάνωση που σήμαινε κάτι. Αποτελούσε μέρος της ιστορίας».
«Υπήρχε μια παράδοση. Και, από τη μια μέρα στην άλλη, όλα αυτά εξαφανίστηκαν. Και βλέπουμε ότι οι καλύτεροι παίκτες δεν συμμετέχουν πλέον. Και τότε υπήρχαν ορισμένοι παίκτες που θεωρούσαν ότι το πρόγραμμα ήταν υπερβολικά απαιτητικό και δεν έπαιζαν. Αλλά εκείνο ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό».
The post Νοά κατά του νέου Davis Cup: «Οι κορυφαίοι παίκτες δεν συμμετέχουν πλέον» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...