Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς, όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας οι δικηγόροι των προφυλακισμένων γιατρών παραιτήθηκαν από την εκπροσώπησή της γυναίκας κατηγορούμενης.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι θα εκπροσωπούν, πλέον, μόνο τον 58χρονο γιατροί, επικαλούμενοι λόγους διαφοροποίησης της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ιατρού Ηλία Θεοδωρόπουλου για λόγους αμιγώς νομικούς γνωστοποιούν ότι περιορίζουν την εκπροσώπηση τους στο πρόσωπο του ανωτέρω εντολέα τους, παραιτούμενοι από την υπεράσπιση της έτερης κατηγορουμένης συζύγου του. Ο περιορισμός αυτός είναι δικονομικά αναγκαίος εκ της πραγματολογικής διαφοροποίησης της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Εφόσον κριθεί σκόπιμο θα αναπτυχθούν οι λόγοι αναλυτικώς.
Νίκος Αγαπηνός – Τέλλος Αγαπηνός
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
