Τελευταία νέα
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή στο μπλε τιμολόγιο, αύξηση 7% στο πράσινο Εθνική Ελλάδας: Πολύτιμος βαθμός κόντρα στους Ολλανδούς, παραμένει στην κορυφή του ομίλου της Euroleague: Ήττα σε… νεκρό χρόνο για τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια Ζαχαράκη: “Η οικονομική δυσκολία δεν πρέπει να γίνεται εμπόδιο στις σπουδές” – Διορθωτικές κινήσεις για στέγη σε φοιτητές του ΑΕΙ Πατρών Πτήση flydubai: Ο Τραμπ δεσμεύεται για ισχυρό πλήγμα στο Ιράν, σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή της Τεχεράνης Μερτς: «Η ασφάλεια της Ευρώπης παίζεται στην Ουκρανία» – Το μήνυμα για τη σχέση του AfD με Ρωσία Συνάντηση Σφακιανάκη με τομεάρχες παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αμανατίδη και Λάζου Κωνσταντοπούλου: Να μας πει ο Φλωρίδης ποιος είναι τώρα «για τα μπάζα» – Είναι ψέματα ότι δε θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΚΥΣΕΑ: Παρατείνεται η παραμονή των ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία Μάντσεστερ Σίτι: «Πρέπει να υποστεί τις συνέπειες», λέει η βρετανική κυβέρνηση – Τι θα υποστηρίξει ο σύλλογος στην έφεση Ακόμη ένα πρόβλημα σε τρένο: Καθυστέρηση 134 λεπτών σε αμαξοστοιχία που έκανε το Αθήνα – Θεσσαλονίκη “Βόμβα” Συρίγου για Κάσο: “Υποχωρήσαμε δύο φορές” – Πυρά από την αντιπολίτευση
Efsyn.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρέμβαση του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας για την αποχώρηση του CR7 από την εθνική

Συνεχίζεται η αναστάτωση στην Πορτογαλία για την ηχηρή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική ομάδα της χώρας του. Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά ΜΜΕ, η αποχώρηση του CR7 προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού Λουίς Μοντενέγκρο.
Συγκεκριμένα, η SIC Noticias δημοσίευσε ότι ο πρόεδρος της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Πέδρο Προένσα, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πορτογάλο πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μοντενέγκρο ήθελε να μιλήσει με τον προπονητή Ζόρζε Ζεσούς, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις, σύμφωνα με την Record. Τα πορτογαλικά μέσα αναφέρουν επίσης ότι ο Λουίς Μοντενέγκρο μίλησε και με τον CR7.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, την ώρα που οι συμπαίκτες του ξεκινούσαν την προπόνησή τους στην Κοπεγχάγη ενόψει του (αποψινού) αγώνα τους με τη Δανία για το Nations League, ο 41χρονος αρχηγός των Λουζιτανών έφευγε από το «Πάρκεν» με όχημα της πορτογαλικής ομοσπονδίας. Λίγο αργότερα, σε ανάρτησή του ανέφερε: «Θα μιλήσω σύντομα και όταν έρθει η ώρα θα σας πω τις αιτίες που με ανάγκασαν να αποχωρήσω από την Εθνική. Καλή τύχη στην ομάδα και σε όλους τους συμπαίκτες μου, δίχως εξαίρεση».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...