Τελευταία νέα
Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων” Ψαράδες την «είπαν» στον Τσίπρα: «Για κάθε τρεις υπάρχουν 400 Τούρκοι, φταίτε κι εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα» Οργή Λιακούλη κατά Μητσοτάκη – Καταγγέλλει διαχωρισμό του «ενιαίου Ολύμπου» και αποκλεισμό της Θεσσαλίας Ρελάνς από την ΕΛΑΣ για τα καύσιμα μετά τις επιστολές του πρωθυπουργού στην Ευρώπη «Χωρίς άδεια» η χρήση της μουσικής του Ξαρχάκου στο σποτ Κασσελάκη Γαλλία: Συγκρούσεις της αστυνομίας με τους οργισμένους μαθητές – Χιλιάδες συλλήψεις [εικόνες – βίντεο] Λεπενιώτη: Αδιανόητο να δίνεται βήμα σε καταδικασμένους εγκληματίες Χρυσαυγίτες Κυρ. Μητσοτάκης: «Στιγμή δικαίωσης» η ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO «Τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα από ευγνωμοσύνη» – Ο Άδωνις Γεωργιάδης «ανέβασε» γράμμα ασθενή που ευχαριστεί το ΕΣΥ Επίδομα θέρμανσης: Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε μεγαλύτερη ενίσχυση – Η ημερομηνία “κλειδί”
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Η ομιλία του Παυλίδη στα αποδυτήρια της Εθνικής: «Μάγκες, μέταλλο έχουμε – Πάμε όλοι μαζί»

Η Εθνική ομάδα «άγγιξε» ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο στο Nations League, όμως δεν τα κατάφερε στο φινάλε του ματς με την Ολλανδία, καθώς ισοφαρίστηκε στο 89ο λεπτό κι έμεινε στο 2-2 για την τρίτη αγωνιστική της League A του Nations League.
Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέμειναν αήττητοι παρόλα αυτά, έφτασαν στους 7 βαθμούς σε 3 ματς κα είναι μόνοι στην κορυφή του ομίλου, πηγαίνοντας για το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με τη Γερμανία (4/10, 21:45).
Ωστόσο, η Εθνική μας ομάδα είναι μια οικογένεια υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς, ένα πολύ «δεμένο» σύνολο, κάτι που φάνηκε και από την παρακάμερα της αναμέτρησης με την Ολλανδία, όπου οι διεθνείς πριν από το ματς άκουσαν με προσήλωση την πορωτική ομιλία του Παυλίδη.
Λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Βαγγέλης Παυλίδης πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια και απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του, με μία ομιλία γεμάτη ένταση και πάθος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παυλίδης μέσα από την παρακάμερα της Εθνικής

«Μάγκες, ξεκινήσαμε καλά κάναμε δύο σημαντικές νίκες αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να παλέψουμε σήμερα, να δείξουμε σε όλους τι ομάδα είμαστε. Μέταλλο έχουμε. Συγκεντρωμένοι, πάθος, ψυχή και με προσωπικότητα κερδίζονται αυτά τα παιχνίδια. Πάμε όλοι μαζί», ήταν τα λόγια του Παυλίδη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...