Τελευταία νέα
Λιμάνι Θεσσαλονίκης: 1.000 βόμβες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκαν στον βυθό LIVE Ομιλία Τσίπρα στη συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών Αττικής της ΕΛ.Α.Σ. Live ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών: «Αν δεν υπήρχε η ΕΛΑΣ, ο Μητσοτάκης θα είχε έναν εύκολο περίπατο» Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης» Τεμπονέρας κατά Μελέτη: «Υπερασπίστηκε τον κάθε φουκαριάρη CEO» – «Για τη ΝΔ η αυθαιρεσία είναι μάλλον κανονικότητα» Καλλιθέα: Απομακρύνθηκαν φιαλίδια με εκρηκτικό οξύ – «Μας είπαν ότι μπήκαν βόμβες και να βγούμε έξω», λέει κάτοικος [βίντεο] Ο Σαμαράς και το νυχτερινό τηλεφώνημα με υπάλληλο που του είπε ότι είναι ο… Πούτιν Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μώραλη για αναβάθμιση του “Καραϊσκάκης” O Καρβέλας καταπέλτης κατά της Άννας Βίσση: «Έχει πάρει κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο – Νιώθω συντριβή» Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη μετατρέπει το brain drain σε μόνιμο braingain Στο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Συναντήθηκε με Μητσοτάκη – Παπασταύρου Τον Νοέμβριο εκδικάζεται η αγωγή του ΕΟΠΥΥ κατά της Novartis – Ζητά 228 εκατ. ευρώ
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε με… φιλικό γκολ ο Λουσέ

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (2/10) για την ομάδα του Αλέσιο Λίσι περιλάμβανε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στη Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών, με εκείνη του Αλέσιο Λίσι να παίρνει το προβάδισμα στο 12ο λεπτό, χάρη σε δυνατό σουτ του Τομ Λουσέ, λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Γάλλος μέσος επέστρεψε μετά από σημαντικό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με τον Ντάνι Πονζ, προπονητή του ΠΑΟΚ Β΄, να έχει στο μυαλό του και το παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Δευτέρα 5/10, 14:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Στο φιλικό αγωνίστηκε και ο Σιμόν Μπάνζα, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Κονγκό. Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Δημήτρης Γιαννούλης, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Ντιέγκο Κόστα και  Αρίτζ Ελουστόντο.
Μάλιστα, ο Λίσι έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο κι έτσι η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (5/10) στις 17:30, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...