Τελευταία νέα
Φίλιππος Καμπούρης: Είχαν στήσει 25 εικονικές εταιρείες από το 2021 – Πάνω από 5 εκατ. ευρώ η ζημία στον ΕΦΚΑ Βενιζέλος: Οι αναφορές σε «αποχώρηση από την εξουσία» και οι αναδρομές στην κρίση και στους Αγανακτισμένους Billy Cobham στην «Εφ.Συν.»: «Στη μουσική δεν μπορείς να πεις ψέματα» Λιμάνι Θεσσαλονίκης: 1.000 βόμβες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκαν στον βυθό LIVE Ομιλία Τσίπρα στη συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών Αττικής της ΕΛ.Α.Σ. Live ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών: «Αν δεν υπήρχε η ΕΛΑΣ, ο Μητσοτάκης θα είχε έναν εύκολο περίπατο» Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης» Τεμπονέρας κατά Μελέτη: «Υπερασπίστηκε τον κάθε φουκαριάρη CEO» – «Για τη ΝΔ η αυθαιρεσία είναι μάλλον κανονικότητα» Καλλιθέα: Απομακρύνθηκαν φιαλίδια με εκρηκτικό οξύ – «Μας είπαν ότι μπήκαν βόμβες και να βγούμε έξω», λέει κάτοικος [βίντεο] Ο Σαμαράς και το νυχτερινό τηλεφώνημα με υπάλληλο που του είπε ότι είναι ο… Πούτιν Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μώραλη για αναβάθμιση του “Καραϊσκάκης” O Καρβέλας καταπέλτης κατά της Άννας Βίσση: «Έχει πάρει κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο – Νιώθω συντριβή»
Thefaq.gr

Τεμπονέρας κατά Μελέτη: «Υπερασπίστηκε τον κάθε φουκαριάρη CEO» – «Για τη ΝΔ η αυθαιρεσία είναι μάλλον κανονικότητα»

Σφοδρή επίθεση στην Έλενα Μελέτη εξαπέλυσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, με αφορμή τις δηλώσεις της ευρωβουλευτή της ΝΔ για τους εργοδότες και την ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας. «Η κα Μελέτη αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον κάθε φουκαριάρη, βιοπαλαιστή CEO», σχολίασε αιχμηρά, ενώ επικαλέστηκε αύξηση 43% στις καταγγελίες για εργασιακό bullying και κατηγόρησε συνολικά τη ΝΔ ότι «έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».

Ο κ. Τεμπονέρας στάθηκε ιδιαίτερα στη θέση της κ. Μελέτη ότι «και οι εργοδότες είναι θύματα των ψυχοκοινωνικών παραγόντων, όχι μόνο οι εργαζόμενοι», αλλά και στην αναφορά της: «Ξέρετε πόσοι εργοδότες εκβιάζονται από αντιεπαγγελματίες εργαζόμενους».
Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο τομεάρχης Εργασίας της ΕΛΑΣ κατηγόρησε την ευρωβουλευτή ότι εστιάζει στην πλευρά των εργοδοτών, την ώρα που, όπως υποστηρίζει, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στους χώρους δουλειάς.
«Η κα Μελέτη αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον κάθε φουκαριάρη, βιοπαλαιστή CEO που γυρίζει σπίτι κάθε βράδυ “ράκος” από την τρομοκρατία που του ασκεί καθημερινά ο υπάλληλος της εταιρείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, επικαλέστηκε στοιχεία της τελευταίας Έκθεσης της Επιθεώρησης Εργασίας, σύμφωνα με τα οποία οι καταγγελίες για εργασιακό bullying και εκφοβισμό αυξήθηκαν κατά 43%, ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το 79% των περιστατικών αφορά ψυχολογική και λεκτική βία.
Ο κ. Τεμπονέρας επέκτεινε την κριτική του στο σύνολο της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη, οι υπουργοί, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος «έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».
«Όσο πιο τοξική και άδικη γίνεται η πολιτική τους τόσο περισσότερο βγάζουν τη γλώσσα και κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες», σημείωσε, για να προσθέσει: «Για τη ΝΔ η αυθαιρεσία είναι μάλλον κανονικότητα».
Κλείνοντας, ο τομεάρχης Εργασίας της ΕΛΑΣ έθεσε το ζήτημα ως πολιτική επιλογή, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν «ή με την ανασφάλεια και το 13ωρο του εκφοβισμού και της αδικίας ή με την ΕΛΑΣ και με μια πολιτική που θα αγωνίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...