Τελευταία νέα
Το κρυφό «καπέλο φόρων» στην ακρίβεια: Πόσο πληρώνουμε την πολιτική Μητσοτάκη – Χατζηδάκη Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Μενίδι – Τραυματίστηκε 26χρονος Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου Εκλογές στη Λετονία: Προηγείται η φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική πλειοψηφία Αντιδικηγορικός λαϊκισμός: Το ανώτατο στάδιο της συνδικαλιστικής υποκρισίας – του Κώστα Παπαδάκη    Αέρας Χόλιγουντ στη Στέγη Ωνάση: Ρομέν Γαβράς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Βενσάν Κασέλ στην πρεμιέρα της ταινίας «Θυσία» [βίντεο] Πτήση flydubai: Ο Νετανιάχου προσκαλεί τον Ινδό πιλότο στο Ισραήλ – «Είστε ένας πραγματικός ήρωας» Τριαντόπουλος για Καρυστιανού: Χυδαίο ψεύδος ότι χαρακτήρισα «κρέατα προς μεταφορά» σορούς θυμάτων στα Τέμπη Οροπέδιο Λασιθίου: Βίντεο από drone δείχνει την τεράστια καταστροφή από την κακοκαιρία Δούρου: Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να είναι ασφαλείς στα σπίτια τους – Η κυβέρνηση κρύβεται Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι – Κατολισθήσεις και δεκάδες απεγκλωβισμοί [εικόνες – βίντεο] «Τι δεν μας είπε ο Πιερρακάκης»: Τα 7 καυτά ερωτήματα Αποστολάκη για 120 δόσεις, servicers και πλειστηριασμούς
Segas.gr

Κορυφαίες συμμετοχές στο Run Greece του Πειραιά

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες στον Πειραιά για την υποδοχή των δρομέων που θα λάβουν μέρος στην τελευταία, για φέτος, στάση της σειράς Run Greece.

Ο τελικός αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά επίλεκτα μέλη του δρομικού κινήματος στις δύο κύριες αποστάσεις των 5 χλμ. και των 10 χλμ., ονόματα που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από τους προηγούμενους έξι αγώνες σε Ηράκλειο, Σπάρτη, Καβάλα, Σύρο, Τρίκαλα και Αλεξανδρούπολη.

Την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει αθλήτριες όπως οι Νικολέτα Ραφαϊλάκη, Νάνσυ Κοκκορού, Ειρήνη Τσουπάκη, Κατερίνα Κουτλή, Μαρία Κάσσου, Φωτεινή Μυστακίδου, Δήμητρα Ντάσκα, Γεωργία Ζαφείρη και αθλητές όπως οι Δημήτρης Τσάκαλος, Διονύσης Καψάλης, Χρήστος Καλλίας, Ορφέας Ιωάννου, Αντώνης Ζαμπέλης, Γιώργος Ματζαρίδης, Γιώργος Μενής και Νίκος Μπιλιανός.

Οι παραπάνω έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στους τελικούς των 5 και 10 χλμ., που είναι δύο κούρσες των οποίων οι επιδόσεις, πέρα από τη γενική κατάταξη, θα υπολογιστούν και ξεχωριστά – σαν “κλειστοί αγώνες”. Ωστόσο, στο Run Greece του Πειραιά αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλοι ελίτ δρομείς, εκτός των προαναφερθέντων, με τους χρόνους τους να μετρούν αποκλειστικά για τη γενική κατάταξη. Μεταξύ αυτών η δεύτερη των 800 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Όρεγκον, Ιουλιάννα Ρούσσου και η νικήτρια των 3.000 μ στιπλ στο Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2026, Ανδριάννα Μποντιώτη.

Ιουλιάννα Ρούσσου.

Η απόφαση της Ομοσπονδίας να θεσμοθετήσει χρηματικά έπαθλα για τους/τις τρεις πρώτους/ες σε όλες τις πόλεις που φιλοξένησαν το Run Greece το 2026, αλλά και στον τελικό, ανανέωσαν και ενίσχυσαν το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε όλους τους προηγούμενους σταθμούς της σειράς. Επιπλέον, η δυνατότητα συμμετοχής στον Πειραιά και αθλητών/τριών που δεν πήραν μέρος σε κάποιο από τους προηγούμενους αγώνες, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ποιοτικό επίπεδο στον Πειραιά και είναι πολύ πιθανό να καταρριφθούν όλα τα ρεκόρ της διαδρομής στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.  

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί με τα 10 χλμ., θα ακολουθήσουν τα 5 χλμ. τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος. Στις 10:35 θα δοθεί η εκκίνηση στον παιδικό αγώνα και στις 11:45 στο Family Run.

Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της πόλης, με τη συμμετοχή και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά.

Μέγας χορηγός του Run Greece είναι η Ergo Ασφαλιστική.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώναThe post Κορυφαίες συμμετοχές στο Run Greece του Πειραιά first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...