Τελευταία νέα
ΕΛΑΣ: “Βουλγαροποίηση» μισθών, αύξηση εργατικών ατυχημάτων, εντατικοποίηση του χρόνου εργασίας” Ελληνική κρουαζιέρα: Σταθερότητα, σχεδιασμός, υποδομές Απάντηση Μαρινάκη στην παρέμβαση Σαμαρά για τη Βόρεια Μακεδονία: «Βλέπουμε μια αντιπολίτευση του απόλυτου μηδενισμού» Κύπρος: Ξυλοκόπησαν άγρια διανομέα στη μέση του δρόμου στη Λεμεσό [βίντεο] Μαρινάκης:”Οι φοροελαφρύνσεις ήρθαν για να μείνουν” – Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα Ιερώνυμος στη Βουλή: «Υπομονή στις δυσκολίες της μεταξύ μας συνεννόησης» Κρήτη: Εικόνες από τους οκτώ εγκλωβισμένους στη Σαμαριά – Την Τρίτη η ανακοίνωση των μέτρων Επιμένει ο Γονίδης για τον Κασιδιάρη: «Οταν υπάρχει κάποιος επώνυμος τον καλωσορίζω ξεχωριστά – Είναι και αυτός πολιτικός» Πιερρακάκης για προσχέδιο προϋπολογισμού 2027: «Ανάπτυξη άνω του ευρωπαϊκού μέσου όρου» Ρομέν Γαβράς στην «Εφ.Συν.»: «Είναι πολύ ελληνική η ρομαντική πλευρά του μυαλού μου» Χάρης Τζήμητρας: «Τρεις λόγοι ντροπής για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη» Ο Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: Το μήνυμα των ΗΠΑ και ο «κομβικός ρόλος» της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης καλωσόρισε τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Η μεταγραφή… ολοκληρώθηκε κι επίσημα από τον Νίκο Ανδρουλάκη καθώς ο Ευάγγελος Αποστολάκης εντάσσεται και τυπικά στο ΠΑΣΟΚ. Ο ανεξάρτητος -μέχρι σήμερα- βουλευτής, επισκέφτηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του στη Βουλή όπου συζήτησαν για λίγη ώρα. Ο Αποστολάκης αναμένεται να είναι στα ψηφοδέλτια στην Α΄Πειραιώς.

Με μια δήλωση που περιείχε σαφείς πολιτικές αιχμές και έμοιαζε να έχει πολλούς αποδέκτες, ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανακοίνωσε τη συστράτευσή του με το ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόμενος, όπως είπε, στην πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Ανταποκρίνομαι σήμερα στην πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη για μια συνεργασία και συστράτευση, για να αποκτήσει η Ελλάδα προοπτική», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον είχε η αναφορά του στα «επιτακτικά κελεύσματα», την ώρα που η κινητικότητα στον χώρο της αντιπολίτευσης και οι συζητήσεις για συνεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Πηγαίνω κόντρα στο κύμα, δεν φοβάμαι το κύμα. Αρνούμαι τις απογοητεύσεις, αρνούμαι τις πρόσκαιρες λύσεις και αρνούμαι τα επιτακτικά κελεύσματα, τα οποία δεν δέχομαι», τόνισε, στέλνοντας ένα μήνυμα που ξεπερνά τα στενά όρια της σημερινής ανακοίνωσης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη νέα πολιτική του επιλογή «πρόκληση για συνεργασία και αγώνα για κάτι καλύτερο».

Ανδρουλάκης: «Ναύαρχε, καλωσόρισες»

Καλωσορίζοντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο ήθος, τη νηφαλιότητα και την εμπειρία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Όπως σημείωσε, ο Ευάγγελος Αποστολάκης «διακρίνεται για το ήθος του και τη νηφαλιότητά του» και «χαίρει διακομματικού σεβασμού», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα συμβάλει στην εθνική αμυντική πολιτική.

«Ναύαρχε, καλωσόρισες», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...