Τελευταία νέα
Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή
Filathlos.gr

Η αποκάλυψη του Ποντένσε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουλβς!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από τη βραδιά του Ολυμπιακός – Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποκαλύπτοντας τι είπε ο Ρούμπεν Νέβες αμέσως μετά το 1-1 για τους «ερυθρόλευκους».
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός γύρισε τον χρόνο πίσω στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League, όταν είχε επιστρέψει στο Φάληρο ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Γουλβς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Πορτογάλοι παίκτες των «λύκων» συζητούσαν στο λεωφορείο για όσα είχαν συναντήσει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί, ο Ρούμπεν Νέβες δεν έκρυψε την έκπληξή του για την εικόνα των Πειραιωτών.

«Δεν το περίμενα, παίζουν πραγματικά πάρα πολύ καλά», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Νέβες, όπως αποκάλυψε ο Ποντένσε.
Ο ίδιος, πάντως, κάθε άλλο παρά έκπληκτος ήταν. Γνώριζε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, τη δυναμική του και τις απαιτήσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη φανέλα.
«Εγώ δεν εξεπλάγην καθόλου. Ήξερα απέναντι σε ποιον έπαιζα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός ότι οι τότε συμπαίκτες του δεν είχαν αντίστοιχη εικόνα για τους «ερυθρόλευκους».
«Κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν το γνώριζε αυτό. Ίσως αυτό να είναι το πλεονέκτημα που έχεις όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, από την οποία όλοι περιμένουν πάντα να κερδίζει», σημείωσε.
Μάλιστα, ο Ποντένσε συνέδεσε εκείνη τη βραδιά με μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία απέναντι σε βρετανική ομάδα.
«Λίγα χρόνια αργότερα, αυτό λειτούργησε εις βάρος μιας βρετανικής ομάδας. Ευτυχώς, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν με την πλευρά που κέρδισε», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...