Τελευταία νέα
ΜέΡΑ25 για Γκίλφοϊλ: Η πρέσβειρα φεύγει, οι πρόθυμοι μένουν Χειμωνιάτικο σκηνικό στον Παρνασσό: Άρχισε να χιονίζει στο χιονοδρομικό κέντρο [εικόνες-βίντεο] Μεγάλη κομπίνα στη Θεσσαλονίκη: 38χρονη παρίστανε τη λογίστρια – Με τον 19χρονο συνεργό της ξάφρισαν 300.000 ευρώ ΠΑΣΟΚ: Τα 13 κύρια σημεία της πρότασης για το ιδιωτικό χρέος – «Σφραγίδα κοινωνικής δικαιοσύνης» Χατζηδάκης: Κάτω από 1,60 ευρώ ανοίγει το πετρέλαιο θέρμανσης Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ με φόντο τη δεύτερη θέση στις εκλογές Αντιπαράθεση Δούκα -Στασινού για τους ελέγχους στη Γκράβα Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης δεν θα έχει τρίτη τετραετία» – «Είμαστε ανταγωνιστές, όχι αντίπαλοι με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου» Στα δικαστήρια ο 22χρονος για τον θάνατο της 20χρονης μετά από χρήση ecstacy σε μουσικό πάρτι Πάτρα: Στο μικροσκόπιο 42 κέντρα αισθητικής για πιθανές ιατρικές πράξεις Μετρόπληκτοι στην Κυψέλη Γκρέτα, η «ενοχλητική»
Efsyn.gr

Τροχαίο στο Χαϊδάρι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από παράσυρση ΙΧ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/10) στη λεωφόρο Σχιστού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δύο ακινητοποιημένα οχήματα και παρέσυρε τους ιδιοκτήτες τους, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 19:00, όταν ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στα δύο οχήματα που βρίσκονταν ακινητοποιημένα στη λεωφόρο Σχιστού.
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την τροχαία παράσυρση
Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από τα οχήματά τους, πάνω στο οδόστρωμα.
Νεκρός είναι ένας 58χρονος Έλληνας, ενώ ο δεύτερος άνδρας, ηλικίας 51 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...