Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό» Θεσσαλονίκη: Χημικά, βία, αστυνομική καταστολή στην αντιφασιστική διαδήλωση για την ομιλία Κασιδιάρη-Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ΕΛΑΣ: Κοβέσι επισημαίνει την αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων που πλήττουν τη χώρα μας Το μεγάλο μετεκλογικό δίλημμα στο Ισραήλ: Νέες κάλπες ή συνεργασία με τα αραβικά κόμματα Τα είπαν τηλεφωνικά Τραμπ με Ερντογάν: Στο επίκεντρο οι πόλεμοι σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία Euroleague: «Όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός Από αναβολή σε αναβολή η συνάντηση του ΙΓΜΕ με το ΥΠΕΝ – Τι διεκδικεί το Συνδικάτο Κύκλοι ΥΠΕΞ για Τουρκία: “Οι διεθνείς σχέσεις δεν είναι δημοπρασία και οι θαλάσσιες ζώνες δεν κατακυρώνονται στον πλειοδότη” Σκανδάμης για Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη» Βρετανία: Η κυβέρνηση αυξάνει την έκτακτη φορολογία στις τράπεζες για να στηρίξει τα νοικοκυριά «Ξανασταυρώνεται»: Έρχεται η τολμηρή ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη – Δείτε το τρέιλερ ΕΛΑΣ: “Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη”- Καταγγέλλει καταστολή και άγριο ξύλο στη Θεσσαλονίκη
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Βαρούχας: “Αδικαιολόγητος ο Φωτιάς”! Γιατί αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ

Αδικαιολόγητο χαρακτήρισε τον διαιτητή Φωτιά ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή», τόνισε πως υπήρξαν δύο πολύ σοβαρά λάθη κατά του ΠΑΟΚ και όχι του Ηρακλή που διαμαρτύρεται.
«Έβαλαν διαιτητή elite, τον Φωτιά, αλλά στο VAR τον Κουκούλα που ανέβηκε φέτος. Ο Λανουά πρέπει να προσέχει και τους ορισμούς, έχει ευθύνη», τόνισε αρχικά.
Συνεχίζοντας, σημείωσε πως στην αρχή του αγώνα ο διαιτητής χάρισε δύο κάρτες σε Γιαννούλη και Τάισον.
Όσον αφορά το γκολ του Ηρακλή για το 0-2, που ακυρώθηκε, σημείωσε: «Δεν δικαιολογείται ο Φωτιάς, ο παίκτης του Ηρακλή βάζει και τα δύο χέρια στον παίκτη του ΠΑΟΚ και είναι φάουλ. Ο διαιτητής είναι μπροστά, έπρεπε να το δει».
Για το γκολ του ΠΑΟΚ, το 1-1, σημείωσε πως δεν υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης, ενώ για το πέναλτι στο 76’ που έδωσε ο Φωτιάς και πήρε πίσω μέσω VAR για οφσάιντ, σημείωσε: «Πέναλτι δεν υπάρχει ποτέ, ενώ υπάρχει και οφσάιντ».
Τέλος, για το… 1-2 που έγινε 2-1, σχολίασε: «Υπάρχει παράβαση. Αν δινόταν πέναλτι, δεν θα είχαμε κόκκινη. Ο Φωτιάς έκανε τα αντίθετα, έπρεπε να δώσει πέναλτι. Υπάρχει σωρεία λαθών, δεν επιτρέπονται για τον Φωτιά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...