Τελευταία νέα
Σε τεντωμένο καλώδιο η ένταση Ελλάδας – Τουρκίας: Η γαλλική διαμεσολάβηση Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας”
Filathlos.gr

Αυτή είναι η τιμωρία του Ρονάλντο από την Πορτογαλική Ομοσπονδία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 30 ημερών και πρόστιμο 255 ευρώ, λόγω της αποχώρησής του από την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας στη Δανία, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διακοπής για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων.
Η ποινή ανακοινώθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FPF), έπειτα από την εξέταση της πειθαρχικής υπόθεσης που είχε σχηματιστεί σε βάρος του αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος είχε ήδη τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα.
Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής Πορτογαλίας είναι προγραμματισμένη για τις 14 Νοεμβρίου και το περιστατικό σημειώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι ο Ρονάλντο θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τη σκανδιναβική ομάδα και με την Ουαλία στις 17 Νοεμβρίου στο Κάρντιφ.
Πλέον, η απόφαση περνά στα χέρια του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος θα κρίνει αν θα συμπεριλάβει ή όχι τον επιθετικό της Αλ Νασρ στις τελευταίες υποχρεώσεις της Πορτογαλίας για τη φάση των ομίλων του Nations League.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...