Η WTA ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/10) ότι η Καρολίνα Μούχοβα εξασφάλισε την πρόκριση για τα WTA Finals του Indian Wells, συμπληρώνοντας την κορυφαία οκτάδα της φετινής σεζόν.
Η Τσέχα θα συναντήσει τις: Έλενα Ριμπάκινα, Αρίνα Σαμπαλένκα, Μίρα Αντρέεβα, Λίντα Νόσκοβα, Κόκο Γκοφ, Τζέσικα Πεγκούλα και Ελίνα Σβιτολίνα σε μια άκρως ανταγωνιστική σύνθεση, με βάση τα όσα έδειξαν οι παραπάνω παίκτριες μέσα στη σεζόν που ολοκληρώνεται.
Να σημειωθεί ότι αν και η Μουχόβα προκρίνεται για δεύτερη φορά στα WTA Finals, αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή, καθώς το 2023 είχε αποσυρθεί λόγω τραυματισμού.
A season played across the world.
A champion crowned in the desert.
Through every swing, every match and every moment, the world’s best have been racing towards one destination.
Now, the top 8 singles players and top 8 doubles teams are heading to The Ultimate Stage at FAGE WTA Finals Indian Wells.
This is the final swing. This is where the season ends.
Be sure to get your tickets using this link:
https://t.co/qQHd2oTLKs
#WTAFinals
— wta (@WTA) October 20, 2026
The post WTA Finals: Στη Μούχοβα το τελευταίο εισιτήριο appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
