Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο επιβεβαίωσε την επιστροφή του στο ATP Tour ως προπονητής, μετά το τέλος της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Κάρλος Αλκαράθ τον Δεκέμβριο του 2025.
«Αυτή τη στιγμή, ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να βρίσκομαι στο Tour. Μπορώ πλέον να πω ότι έχω κλείσει συμφωνία με έναν παίκτη και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου», αποκάλυψε ο Ισπανός τεχνικός σε αποκλειστική συνέντευξη στο Eurosport
Ο Φερέρο απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια για την ταυτότητα του τενίστα ή τους όρους της συμφωνίας. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες για το ποιος θα είναι»
NOTICIA EUROSPORT
Juan Carlos Ferrero desvela que ya tiene cerrado a un jugador para volver al circuito ATP la próxima temporada. Lo anunciará el próximo 9 de noviembre https://t.co/dx93rlsDd4
— Eurosport.es (@Eurosport_ES) October 28, 2026
Στη συνέντευξη συζητήθηκαν και τα ονόματα που έχουν συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με το μέλλον του πρώην Νο1 του κόσμου. Ένα από αυτά είναι ο Ράφα Χόδαρ, μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ισπανικού τένις, για τον οποίο ο Φερέρο έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό του.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να τον αναλάβει, περιορίστηκε στο να σχολιάσει ότι η δουλειά με παίκτες που έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο είναι πάντα ελκυστική για κάθε προπονητή.
Αντίθετα, εμφανίστηκε πολύ πιο κατηγορηματικός όταν η κουβέντα πήγε στον Γιάνικ Σίνερ, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί έντονα στα σενάρια των προηγούμενων μηνών. «Αυτό είναι κάτι που το κρατάω για τον εαυτό μου. Ίσως στο μακρινό μέλλον να μπορώ να το πω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί πιθανότητα», ξεκαθάρισε.
Όλα τα βλέμματα, πλέον, είναι στραμμένα στις 9 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα θα αποκαλυφθεί ο παίκτης με τον οποίο ο Φερέρο θα ξεκινήσει τη νέα του προπονητική περιπέτεια, μετά το διαζύγιό του με τον Αλκαράθ.
The post Φερέρο: Επιστρέφει στο Τour – Τον Νοέμβριο η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
