Τελευταία νέα
Ο Τσίπρας θα το κάνει όπως ο Μαμντάνι: Προεκλογική εκστρατεία πόρτα – πόρτα με έξι βασικές προτάσεις Τσουκαλάς για το άρθρο 23: Η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Ο Πιερρακάκης να δώσει εξηγήσεις Μάχη επικράτησης στην Πολωνία: Τουσκ, δεξιά αντιπολίτευση και Συνταγματικό Δικαστήριο Χάρης Δούκας στην «Εφ.Συν.»: «Το Mετρό δεν πρέπει να είναι έργο σε βάρος των πολιτών» «Τέλος» στις άνισες αμοιβές: Οι εργαζόμενοι θα μαθαίνουν τι παίρνουν οι συνάδελφοί τους – Τι αλλάζει από την Κυριακή Τσουκαλάς: Δεν αρκεί η απόσυρση του άρθρου 23, ο κ. Πιερρακάκης πρέπει να μας πει ποιος τη συνέταξε και ποιος την ενέκρινε Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Αλέξης Τσίπρας – Επόμενος σταθμός η Καλαμάτα Τσουκαλάς: «Δεν αρκεί η απόσυρση του άρθρου 23, ο Πιερρακάκης να μας πει ποιος τη συνέταξε και την ενέκρινε – Η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» Το ΚΚΕ ξεκίνησε σειρά παρεμβάσεων για τα ελληνοτουρκικά Σε διαθεσιμότητα με εντολή Δένδια ο ένστολος που πυρπόλησε περιουσίες πρώην συντρόφων του Τσίπρας: Νίκη η απόσυρση του άρθρου για πλειστηριασμούς και εξώσεις- “Τους φόβισε το κύμα αλληλεγγύης” ΜέΡΑ25: Το Λαύριο δεν πωλείται, δεν στρατιωτικοποιείται, δεν παραδίδεται στην ισραηλινή πολεμική βιομηχανία!
Efsyn.gr

Τι περίμενε ο Νίκος Ανδρουλάκης;

Θύμωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειδή ούτε υπουργοί ούτε βουλευτές και βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας έκαναν μία δήλωση εναντίον του Κασιδιάρη για όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου.
Εξεπλάγην που εξεπλάγη ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Τι περίμενε;
Το κόμμα των ιδιοκτητών της χώρας θέλει να κόψει τις διαρροές οπαδών του προς την άκρα Δεξιά και γι’ αυτό προσπαθεί με πράξεις και σιωπές να τους κανακέψει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...