Διευθυντές και υπάλληλοι της Πολεοδομίας Κατερίνης καθώς και ιδιώτες μηχανικοί φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα και για αυτό οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ τους πέρασαν χειροπέδες μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιχείρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας ξεκίνησε στις 7:00 το πρωί συλλαμβάνοντας 11 συνολικά άτομα.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο διευθυντής της Πολεοδομίας, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη νωρίς το πρωί στο σπίτι του, ο προϊστάμενος του τμήματος Δόμησης και Ελέγχου, καθώς και άλλοι υπάλληλοι του ίδιου τμήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συλληφθεί και ιδιώτες μηχανικοί.
Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, προηγήθηκε καταγγελία που αφορούσε σε «γρηγορόσημο» σχετικά με οικοδομικές άδειες και νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
Η έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ εξετάζουν φακέλους προκειμένου να συλλέξουν αποδεικτικό υλικό στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες.
Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης και αύριο αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
