Τελευταία νέα
Η επάνοδος των Αμερικανών της παύλας Ηττήθηκε ο Τραμπ. Νίκησε όμως ο κόσμος; Χρυσές μπίζνες των τραπεζών στην πλάτη της αγοράς Έντονες αντιδράσεις στο Ηράκλειο: Καθηγητές καταγγέλλουν την προσαγωγή έξι ανήλικων μαθητών μέσα από το σχολείο Από όπου φυσάει ο πολιτικός άνεμος… Από τον Κασσελάκη στο πλευρό του Άδωνη και τώρα υποψήφιος της ΝΔ ο Απόστολος Ανθόπουλος Διπλωματική «αποδοκιμασία» της Τουρκίας στον ΟΗΕ: Μόλις τρεις ψήφους πήρε ο Σινιρλίογλου για Γενικός Γραμματέας Κομισιόν: Η Ελλάδα ξανά στον μηχανισμό αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό – «Πιέσεις κυρίως λόγω των αφίξεων από Λιβύη» Βόλος: Κάθειρξη 15 ετών στη μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρης της – Διακινούσε βίντεο στο διαδίκτυο Ένταση στο Happy Day: Ο Βερύκιος εκνευρίστηκε με ερώτηση του Φραγκολιά για το καλώδιο – «Κολλάει το μυαλό σου» Φαραντούρης: «Αλήθεια, ποιος ελέγχει τις λεγόμενες συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα; Μα τα ξένα funds!» Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης» Κύπρος: Εξέδωσε NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα
Filathlos.gr

Αλγουαθίλ: «Πήραμε έναν καλό βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι»

Αήττητος παρέμεινε ο Ολυμπιακός στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, μιας και η αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League απέναντι στην Ρεν έληξε με το ισόπαλο 0-0.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Ιμανόλ Αλγουαθίλ, εξέφρασε την ικανοποίηση για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του, όπως και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο “Ροαζόν Παρκ”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού:
Για το παιχνίδι: “Θα ήθελα να είχαμε ευστοχήσει στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δείξαμε ποιότητα και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα. Θεωρώ πως εμείς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Πρέπει όμως να εκτιμήσουμε τον βαθμό αυτόν απέναντι σε μία ομάδα η οποία κερδίζει μέσα στο γήπεδό της και είναι δυνατή. Ήμασταν ανταγωνιστικοί όπως είπατε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα μας και νέα πρόσωπα, όπως οι Μπέιλι, Σα. Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική, είχε κυριαρχία και δημιούργησε κίνδυνο στον αντίπαλο. Πήραμε έναν καλό βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι”.
Για τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και τον Σάλιακα: “Η αλλαγή του Σάλιακα ήταν λόγω τραυματισμού, γιατί δέχτηκε ένα χτύπημα. Έκανε καλό παιχνίδι έως εκείνο το σημείο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Σα. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού και όταν μπήκε έδειξε την ποιότητά του. Είμαι ικανοποιημένος και από τον Μπέιλι, όπως και απ’ όλους όσους αγωνίστηκαν βασικοί ή ως αλλαγή. Όπως και με τον Φορτούνη, έδειξε ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να πάρει την ομάδα επάνω του, έχει την εμπειρία και την ποιότητα να το κάνει. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος απ’ όλη την ομάδα”.
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει 12 βαθμούς μετά το ματς: “Ναι, μπορούσε να συμβεί, αλλά είναι δύσκολη αυτή η διοργάνωση και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις πάντα. Δείξαμε προσωπικότητα και ποιότητα, ήμασταν μία ομάδα η οποία προσπάθησε να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο. Μπορούσαμε να είμαστε στους 12 βαθμούς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό της ισοπαλίας σε αυτόν τον αγώνα και με τους 10 βαθμούς σε μία τέτοια διοργάνωση”.
Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Όχι δεν είναι έτσι, σκεφτόμασταν μόνο το παιχνίδι που είχαμε, το ματς με τον ΠΑΟΚ ξεκινά από εδώ και πέρα για εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε πάντα είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε στην ενδεκάδα μας”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...