Με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου συνεχίζεται την Τετάρτη (4/11) η δράση στο Rolex Paris Masters, μια ημέρα στην οποία θα αγωνιστούν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά.
Η αρχή στο κεντρικό κορτ θα γίνει στις 12:00 GR με τον Φράνσις Τιάφο να αντιμετωπίζει τον Κεντέν Αλίς, ενώ στη συνέχεια (14:30 GR) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στο πρώτο του παιχνίδι ως Νο1 του κόσμου, θα παίξει κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι.
Ο Ιταλός προηγείται στις νίκες με 3-2 του Γερμανού, ο οποίος όμως έχει κερδίσει το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στη Βιέννη (2025). Να σημειωθεί ότι από τα πέντε ματς μόνο ένα έχει ολοκληρωθεί στα τρία σετ.
Τη σκυτάλη θα πάρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα του κόντρα στον Βαλεντίν Βασερό, θα παίξει κόντρα στον Ρίνκι Χιτσικάτα, ενώ στο βραδινό πρόγραμμα (20:00 GR) ο Κάρλος Αλκαράθ θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Αμερικανό Άλεξ Μίκελσεν.
Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο κεντρικό κορτ (21:30 GR), ο Αρτούρ Φις θα κοντραριστεί με τον Τόμας Μάχατς.
Στο court 1 θα κάνει πρεμιέρα ο φορμαρισμένος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, κόντρα στον Ιγκνάσιο Μπούσε, ενώ Τέιλορ Φριτς και Άλεξ ντε Μινόρ θα παίξουν στο court 2 απέναντι σε Άλεξ Μόλτσαν και Τόμα Μάρτιν Ετσεβέρι αντίστοιχα.
Πρόγραμμα | Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026
Court Central
Κεντέν Αλίς – [7] Φράνσις Τιάφο (12:00 GR)
[1] Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Λορέντσο Μουζέτι (14:30 GR)
[10] Νόβακ Τζόκοβιτς – [Q] Ρίνκι Χιτσικάτα
Άλεξ Μίκελσεν – [2] Κάρλος Αλκαράθ (20:00 GR)
[6] Αρτούρ Φις – [Q] Τόμας Μάχατς (21:30 GR)
Court 1
[Q] Ματία Μπελούτσι – Αρτούρ Ριντερκνές (12:00 GR)
Λούκα βαν Ας – [15] Λέρνερ Τιέν
Ιγκνάσιο Μπούσε – [4] Ντανιίλ Μεντβέντεφ
[LL] Νούνο Μπόρζες – Κάρεν Χατσάνοφ
Ματέο Μπερετίνι – Ούγκο Αμπέρ
Court 2
[12] Τόμι Πολ – Ντανιέλ Μέριδα (12:00 GR)
Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι – [8] Άλεξ ντε Μινόρ
[Q] Άλεξ Μόλτσαν – [11] Τέιλορ Φριτς
[LL] Τιάγκο Τιράντε – Γιάν Λέναρντ Στρουφ
PARIS MASTERS SINGLES DRAW |DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Paris Masters: Πρόγραμμα Τετάρτης με Νόλε, Αλκαράθ και Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
