Τελευταία νέα
Διευκρινίσεις Φαραντούρη για Σδούκου: Απάντησα πολιτικά και μόνο, δεν προσέδωσα οποιαδήποτε άλλη χροιά Δούκας: “Δεν θέλουμε η Αθήνα να είναι πόλη μόνο των τουριστών αλλά και των κατοίκων” Επιμένει στην κινδυνολογία ο Φλωρίδης: «Η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη ούτε μια ώρα» – Η αναφορά στον Έβρο Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Οι νέοι ψηφίζουν ΕΛ.Α.Σ. και οι ηλικιωμένοι Ν.Δ. WSJ: Οι ΗΠΑ προτείνουν Ταμείο για αποκατάσταση των ενεργειακών υποδομών σε χώρες της Μέσης Ανατολής FIFA: Ο Ινφαντίνο απέσυρε και επίσημα το σχέδιο που προκάλεσε σάλο – «Δεν ήταν απόφαση, ήταν πρόταση» Πέφτουν οι υπογραφές για τη Γριλανδία μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ με τη Δανία Σε vertigo ο Τραμπ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές: Tα διεθνή αδιέξοδα, τα «χτυπήματα» στο εσωτερικό και οι κινήσεις πανικού Η Σδούκου ξαναχτυπά στον Φαραντούρη – Νέα απάντηση με αιχμές για την κομματική του διαδρομή, χωρίς αναφορά στην προηγούμενη κόντρα για τον σεξισμό «Βουβαμάρα»: Ο Τραμπ έκανε δηλώσεις στον Λευκό Οίκο χωρίς ήχο λόγω του μποϊκοτάζ των μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ (βίντεο) Οργή στη Βουλή μετά τα… αποκαλυπτήρια Μανούσου: «Εκπροσωπώ τη Συμμαχία Ελλήνων» του Κασιδιάρη Η Σδούκου απάντησε στον Φαραντούρη, αλλά χωρίς να κάνει αναφορά στα περί σεξισμού
Filathlos.gr

Super League: «Καμπάνες» σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πρόστιμα επιβλήθηκαν στις ΠΑΕ ΑΕΚ (2.500 ευρώ), Ολυμπιακός (2.500) και Παναθηναϊκός (4.500) από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι ποινές:
-Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ α), τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ.
-Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 3 περ. Ι α) του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ.
-Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ α) τη χρηματική ποινή των τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ για την 1η πράξη την οποία τέλεσε καθ’ υποτροπήν, δεδομένης της καταφάσεως της πειθαρχικής της ευθύνης, για όμοια πράξη σε έναν προγενεστέρως διενεργηθέντα αγώνα της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, δυνάμει της υπ’ αριθ. 189/4-9-2026 τελεσίδικης αποφάσεως του παρόντος πειθαρχικού οργάνου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. a΄, 15 παρ. 2 περ. α’ ιι) του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500,00) ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...