Τελευταία νέα
ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Βύθιση ταχύπλοου στον Σαρωνικό: Συνελήφθη ο κυβερνήτης Ιράν: Λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Αλί Χαμενεΐ – Εκατοντάδες Ιρανοί δίνουν ήδη το «παρών» Καρυστιανού για αγορά γκαρσονιέρας μέσω πλειστηριασμού: “Mεμονωμένη ενέργεια πρώην συνεργάτη” Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο των Τρικάλων – «Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης» [βίντεο] Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη Τσουκαλάς: Κύριε Πρωθυπουργέ όταν θα χρειαστεί να σηκώσετε το τηλέφωνο στις 3 η ώρα τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε; Θ. Ντόκος: «Κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται πια ούτε τα μάτιά του» Κυρανάκης στα στελέχη της ΝΔ: «Κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος» Εγκώμια από Νετανιάχου μετά την επικοινωνία με Τραμπ: «Οι ΗΠΑ είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας ελευθερίας» Διπλωματική γκάφα; Η συνομιλία Ντόκου με φαρσέρ προκαλεί πολιτικό σεισμό Η Ματσάδο θέλει να επιστρέψει στη Βενεζουέλα «για να φέρει σταθερότητα» – «Το κράτος χρεοκόπησε, φάνηκε στους σεισμούς»
Goalpost.gr

Super League 2: Οι δύο ομάδες που αντέδρασαν για τα playoffs και playouts

Έντονη συζήτηση για τη δομή και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο των 16 ομάδων, πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Superbet League 2.
Τελική απόφαση δεν ελήφθη, καθώς στο τραπέζι υπάρχει η επίσημη πρόταση του Ηρακλή για αύξηση των ομάδων της πρώτης τη τάξει κατηγορίας (Super League) από 14 σε 16, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2027-28. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, σε περίπτωση που η πρόταση εγκριθεί, αυτό θα σημάνει ότι από τη Super League θα υποβιβαστεί μόλις μία ομάδα, ενώ θα προβιβαστούν τρεις από τη Superbet League 2. Έτσι, η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε ομόφωνα να περιμένει τις αποφάσεις της μεγάλης κατηγορίας πριν «κλειδώσει» το δικό της format.
Οι αντιδράσεις για playoffs/playouts και το οικονομικό κόστος
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δύο ΠΑΕ εξέφρασαν ανοιχτά τις έντονες αντιρρήσεις τους σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων κατάταξης (playoffs και playouts).
Η ΑΕΛ Novibet (πλευρά Νταβέλη) έθεσε ευθέως ζήτημα μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης και αυξημένου κόστους λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων, ενώ στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαρκό (πλευρά Πίκουλα).
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λίγκας, Πέτρος Μαρτσούκος, τόνισε πως βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις με το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε οι ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά στα playoffs και playouts να λάβουν έκτακτη επιχορήγηση, η οποία θα αγγίζει συνολικά τις 300.000 ευρώ. Παράλληλα, σημείωσε ότι η διοργανώτρια αναζητά επιπλέον έσοδα μέσω solidarity και τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Το εναλλακτικό πλάνο και η 15η Ιουλίου
Στο τραπέζι έπεσε και μια εναλλακτική σκέψη: ο πρώτος της κανονικής διάρκειας να προβιβάζεται απευθείας και ο τελευταίος να υποβιβάζεται χωρίς άλλη διαδικασία, με τους αγώνες κατάταξης να διεξάγονται αποκλειστικά για τις υπόλοιπες θέσεις ανόδου και υποβιβασμού.
Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά στη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στα γραφεία της Λίγκας επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το deal με τη Superbet, η οποία θα είναι ο «χρυσός» ονοματοδότης του πρωταθλήματος, προσφέροντας το ποσό του 1.000.000 ευρώ για έναν χρόνο.
Το άρθρο Super League 2: Οι δύο ομάδες που αντέδρασαν για τα playoffs και playouts εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...