Τελευταία νέα
Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ μέσα στο 2026 σχεδιάζει η κυβέρνηση – «Υπάρχουν άλλες κατεπείγουσες ανάγκες», απαντά ο Παππάς Σίφνος: Τα πιθανά αίτια της τραγωδίας και τα τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου Μητσοτάκης: Εθνικό καθήκον η μείωση του χρέους Ο Τραμπ «ανακήρυξε» αμερικανικό έδαφος τα Στενά του Ορμούζ Φωτιά στα Κόμαρα Έβρου – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Στο μικροσκόπιο η τελευταία επικοινωνία του κυβερνήτη με τον πύργο ελέγχου Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες]
Tennis24.gr

Torneo U16: H Παναγιωτίδου στα προημιτελικά του Foro Italico

Η Λυδία Παναγιωτίδου ήταν η μοναδική ελληνική παρουσία που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Torneo U16, της Super Category διοργάνωσης της Tennis Europe που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Foro Italico της Ρώμης, παράλληλα με το Internazionali BNL d’Italia.
Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Σλοβάκα Λίλιεν Κουμπάλοβα και επικράτησε με 7-5, 6-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τις «8» της χωμάτινης διοργάνωσης.
Στα προημιτελικά, η Παναγιωτίδου, Νο3 του ταμπλό στα κορίτσια, θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα Ιλίνα Ιλίεβα, με στόχο μια θέση στην τετράδα.
Πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι Έλληνες
Αντίθετα, οι υπόλοιπες τρεις ελληνικές συμμετοχές δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στη διοργάνωση.
Η Κωνσταντίνα Βολονάκη, Νο11 του ταμπλό, γνώρισε την ήττα από την Ιταλίδα qualifier Ολίβια Σερένα Κοντιτσέλο με 6-4, 6-4, ολοκληρώνοντας την πορεία της στον 3ο γύρο.
Ο Γιάννης Βασιλειάδης βρέθηκε κοντά σε ακόμη μία μεγάλη ανατροπή, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον 1ο γύρο, όμως τελικά λύγισε απέναντι στον Πολωνό Μπλάζει Κρίτσκο (Νο9 του ταμπλό) με 6-2, 5-7, 6-3. Ο 14χρονος αθλητής από την Αλεξανδρούπολη έδειξε χαρακτήρα και βρέθηκε μπροστά με 3-2 και break στο τρίτο σετ, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Αυγέρης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του πολύ δυνατού Ρουμάνου Ντάριους Ντορίν, Νο6 του ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-1.
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Torneo U16: H Παναγιωτίδου στα προημιτελικά του Foro Italico appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...