Τελευταία νέα
Πολάκης: «Ο Άδωνις είναι ντροπή για την χώρα – Καλούμε τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει» Κατέρρευσαν οι συνομιλίες για τα Γλυπτά του Παρθενώνα Εθνική: Πίστη Γιοβάνοβιτς για παραμονή στη League A – «Έχουμε πλειάδα φορ, θα χτυπήσουμε όλα τα ματς» Μαρτυρία-σοκ από γείτονα της ομήρου στη Νίκαια: Μέρες ακούμε ουρλιαχτά από τη γυναίκα [βίντεο] Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που εισέπραττε ποσά «για να σβήνει κλήσεις της Τροχαίας» Politico: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει απαγόρευση εξαγωγών ντίζελ για 90 ημέρες – «Διάολε, κάτι πρέπει να γίνει…» Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ: «Εάν επικαλείστε τον Χάρτη πρέπει πρώτα να τον εφαρμόζετε» Αλβανία: Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών «ΓΕΩΒΑΣΗ»: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που «χαρτογραφεί» τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις – Πώς λειτουργεί ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη χώρα ο Γεωργιάδης- Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης Ακρίτα για τα περί «μπάφου» του Άδωνι: Αρκετά πια, η χυδαιότητα είναι κυβερνητική εξαχρείωση Βίοι αντίθετοι στο Ουκρανικό: Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία στη Μαύρη Θάλασσα, απρόθυμη η Μόσχα για παύση του πολέμου
Tennis24.gr

Wimbledon: Ο απίθανος Φέρι στα ημιτελικά!

Ο Άρθουρ Φέρι συνεχίζει να κάνει απίθανα πράγματα στο Λονδίνο γράφοντας τη δική του ιστορία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά ενός Grand Slam, για πρώτη φορά στην καριέρα του! 
Ο 24χρονος Βρετανός, που μεγάλωσε πέντε λεπτά μακριά από το All England Club, κέρδισε τον φιναλίστ του Roland Garros, Φλάβιο Κομπόλι με το επιβλητικό 6-4, 7-6(4), 6-0(!), μετά από δύο ώρες και 14 λεπτά και έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης με wild card που φτάνει σε major ημιτελικό μετά τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς (2001).
Ο Νο114 του κόσμου, που από την ερχόμενη Δευτέρα (13/7) θα βρεθεί εντός Top-40(!), έκανε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι με μόλις 15 αβίαστα λάθη, έναντι 41 του Ιταλού, είχε έξι περισσότερους winners (27-21) και 5/9 break-points.
Στο μοναδικό σημείο του προημιτελικού που ο Φέρι…προβληματίστηκε από τον Κομπόλι, ήταν στις αρχές του δεύτερου σετ, όπου έμεινε πίσω με 2-0. Ωστόσο, πήρε το break πίσω (2-2), πήγε το σετ στο tie-break το οποίο κέρδισε εύκολα, χωρίς να δεχθεί mini-break και στη συνέχεια με ένα bagel σφράγισε τη μεγαλύτερη πρόκριση στην καριέρα του γνωρίζοντας την αποθέωση από το βρετανικό κοινό.
Επόμενη πρόκληση για τον Φέρι θα είναι ο πρωταθλητής του Roland Garros, Αλεξάντερ Ζβέρεφ που κέρδισε επίσης με straight set τον Τέιλορ Φριτς.
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Ο απίθανος Φέρι στα ημιτελικά! appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...