Τελευταία νέα
Γερμανία: Η Βάιντελ καλεί τη CDU να εγκαταλείψει το «τείχος προστασίας» απέναντι στην AfD Θάνατος Μαζωνάκη: Τι γνώριζε ο ΙΣΑ για το ιατρείο – «Καμία καταγγελία, κανένας εισαγγελέας» Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Τεττέη έδειξε τον δρόμο στους «πράσινους» και έκαναν το 5/5 ΣΥΡΙΖΑ για Βερολίνο: «Ιστορική νίκη για την Αριστερά» – «Ύψωσε τείχος στους φασίστες του AfD» Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα θέλει να λειτουργήσει ως γέφυρα στον ΟΗΕ – Τα μηνύματα προς Τουρκία Μαίνεται η φωτιά στο Λασίθι: Νέο 112 για ετοιμότητα πέντε οικισμών Γεωργιάδης κατά Καρυστιανού: «Η “κβαντική ιατρική” δεν υφίσταται επιστημονικά» – Η απάντηση στις αναφορές για τα νανογιλέκα Γιάννης Δραγασάκης: Να συνεργαστούν οι προοδευτικές δυνάμεις Στα «μαχαίρια» Γεωργιάδης – Καρυστιανού: Η «κβαντική ιατρική», τα νανογιλέκα και η ολιστική προσέγγιση Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τα νέα στελέχη της ΕΛ.Α.Σ. Η Μαρία Καρυστιανού γελοιοποιεί τον Αδωνι Γεωργιάδη Η νέα χοντρή γκάφα του Μητσοτάκη: Πέταξε εκτός Ε.Ε. την Κύπρο
Tennis24.gr

Wimbledon: Πρώτος major τελικός για την εκπλητική Νόσκοβα

Η Λίντα Νόσκοβα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μάρτα Κόστιουκ και το Σάββατο (11/7) θα βρεθεί στον πρώτο της τελικό σε Grand Slam. 
Η 21χρονη και Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε της Ουκρανής (Νο13) με 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 21 λεπτά, κάνοντας τον τελικό του φετινού Wimbledon τσέχικη υπόθεση. 
Αυτή μάλιστα, θα είναι η δεύτερη φορά που στον τελικό του All England Club θα βρεθούν δύο παίκτριες από την ίδια χώρα, μετά από εκείνον του 2009 όπου τον τίτλο είχαν διεκδικήσει οι αδερφές Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. 
Παρά το γεγονός ότι η Τσέχα τελείωσε τον ημιτελικό με μόλις έξι winners (6-22), έκανε εξαιρετική δουλειά από τη θέση του σερβίς, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστη στις μάχες που έδωσε πάνω στο φιλέ (15/18).
Μετά από ένα «γεμάτο» πρώτο σετ, η Νόσκοβα «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή (10ο game) και με 6-4 πήρε προβάδισμα με 1-0. Η Κόστιουκ συνέχισε να είναι πιο επιθετική από την Τσέχα και στο δεύτερο σετ, όμως η 21χρονη συνέχισε να εκμεταλλεύεται τα λάθη της αντιπάλου της και με το ήρεμο παιχνίδι της έφτασε σε break (3-1).
Η Κόστιουκ απάντησε άμεσα μειώνοντας σε 3-2 και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας σε 3-3, όμως η Νόσκοβα με νέο break στο τέλος (6-4) «κλείδωσε» τη μεγαλύτερη πρόκριση στην καριέρα της.
Στον τελικό η Τσέχα θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Καρολίνα Μούχοβα, η οποία νωρίτερα κέρδισε, μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, την Κόκο Γκοφ.
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Πρώτος major τελικός για την εκπλητική Νόσκοβα appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...