Τελευταία νέα
Πέθανε η Γκλόρια Στάινεμ, η γυναίκα που άλλαξε το φεμινιστικό κίνημα στις ΗΠΑ Πυρκαγιά στο Πετροχώρι Ξάνθης – Κινητοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου Μαρινάκης για Τσίπρα: 13,4 δισ. οι εξαγγελίες του- Δεν χρειάζεται ανάλυση για να δει κανείς την κοροϊδία Μάλτα: Ένταση μετά την αθώωση επιχειρηματία για τον φόνο της δημοσιογράφου Ντάφνι Γκαλίζια Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο τρία ανήλικα παιδιά με εισαγγελική εντολή Μαρινάκης για το πρόγραμμα Τσίπρα: Μοιράζει λεφτά – Κουτεντάκης: Αστεία η κυβερνητική κοστολόγηση Διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ για τις θυρίδες του 1% Σειρά επαφών με Έλληνες υπουργούς για την υφΥΠΕΞ των ΗΠΑ και την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ Ανδρέας Παπανδρέου: Οι 18 ημέρες που οδήγησαν στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ Θεσμική αβελτηρία ΠΑΣΟΚ: «Ευχαριστούμε κ. Μητσοτάκη – Πείτε μας και για τα τιμολόγια των πολλών που αυξήθηκαν 20%»
Efsyn.gr

Έκλεισε το ραντεβού: Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα εμφανιστεί στο facebook live του Στέφανου Κασσελάκη

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι το βράδυ της Δευτέρας θα συμμετάσχει στο facebook live του προέδρου των Δημοκρατών Στέφανου Κασσελάκη.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός ανέφερε ότι οι Στ. Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ «είπαν καλά λόγια» για τον ίδιο, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν. Σύμφωνα με τον υπουργό, στη συνέχεια ο Στ. Κασσελάκης επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα δώσει το «παρών» στη live εκπομπή που κάνει ο πρόεδρος των Δημοκρατών.
Δήλωσε μάλιστα ότι σκοπεύει να κάνει στον Στ. Κασσελάκη ερωτήσεις για το «μπουζουξίδικο», για το «αν κατάλαβε ότι ο Τσίπρας του την είχε στημένη να τον “φάει” από την αρχή», καθώς και «για τα μαύρα λεφτά  του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θα χάσω ευκαιρία να θέσω αυτά που θέλω», ανέφερε ο υπουργός.
Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του, περίπου στο 8ο λεπτό στο παρακάτω βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε τους Κασσελάκη – Μακμπέθ για τα θετικά τους σχόλια και δήλωσε ανοιχτός σε διάλογο για θέματα που αφορούν στο ΕΣΥ. Είχε προηγηθεί η πρόταση του Τάιλερ Μακμπέθ (που είναι νοσηλευτής και ψυχολόγος) για συνομιλία με τον υπουργό Υγείας για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο κοινής τους παρουσίας στο τελευταίο επεισόδιο του vidcast της ηθοποιού και ακτιβίστριας Τζεφ Μοντάνα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...