Τελευταία νέα
Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια» Το ΙΝΑΤ συνεχίζει την αναδημοσίευση των αναλύσεών του με το πλαίσιο λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων για το αναγκαίο πέρασμα από την Ενεργειακή Ολιγαρχία, στην Ενεργειακή Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα Η απάντηση της Ντραγκομίροβα στους επικριτές της: «Το μακιγιάζ δεν με εμποδίζει να τρέξω» Ωνάσεια σχολεία: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Καρυστιανού: “Απομακρύνουμε τα βαρίδια και η “Ελπίδα” θα απογειωθεί” Παππάς κατά ΝΔ: «Δίνετε 13 δισ., όσο “επτά ΔΕΘ”, για να αποπληρώσετε φθηνό, ρυθμισμένο χρέος» Χριστοδουλίδης, Μητσοτάκης, Μακρόν: Επανεκκίνηση καλωδίου με navtex και γαλλικά πλοία για έρευνα Metlen: Εξαγοράζει την ελληνική εταιρεία ενεργειακού λογισμικού Joule Αυτιάς σε Κομισιόν: Διακόψτε άμεσα κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Τουρκία «Πύρινα» μέτωπα πιέζουν για εκλογές – Οι άλυτοι κόμποι του Μαξίμου Κυβερνητική αθλιότητα: Εξαπάτησε επιστήμονες που ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Newsit.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά» – Ακόμα μια ανάρτηση για το νέο κόμμα του

Με απανωτές αναρτήσεις ο Αλέξης Τσίπρας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για την ανακοίνωση του κόμματος του, που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί στις 26 Μαΐου. 
Όλα είναι έτοιμα στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα και ο πρώην πρωθυπουργός φαντάζει πιο έτοιμος από ποτέ για να ανακοινώσει το νέο κόμμα του που δεν θα καθυστερήσει άλλο και το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου θα είναι ήδη γνωστό.
Επικρατέστερη ημερομηνία είναι λοιπόν η 26η Μαΐου, ενώ τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από το Θησείο. 
Χθες Σάββατο ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση με σχόλια χρηστών του διαδικτύου που εξέφραζαν την ανυπομονησία τους για το νέο κόμμα και τη συνόδευσε με τα λόγια: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς».
Σήμερα Κυριακή έκανε μια νέα ανάρτηση με ένα βίντεο με τη χαρακτηριστική δύναμη των δαχτύλων στον τραπέζι, ενώ τα λόγια που συνοδεύουν την ανάρτηση είναι: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά». 

Όπως όλα δείχνουν το νέο κόμμα είναι θέμα ημερών.
Σημειώνεται πως αρχικά το επιτελείο Τσίπρα είχε επιλέξει τον Σεπτέμβριο για την ανακοίνωση του νέου κόμματος, ενώ στη συνέχεια προσανατολίζονταν προς τον Ιούνιο. Ωστόσο, το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στην ελληνική πολιτική σκήνη κατέστησε επιτακτική την ανάγκη να επισπευσθεί η ανακοίνωση. 
To άρθρο Αλέξης Τσίπρας: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά» – Ακόμα μια ανάρτηση για το νέο κόμμα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...