Τελευταία νέα
Η απόσταση είναι μεγάλη Οι εποχικοί πυροσβέστες απάντησαν στην κυβέρνηση: «Τουλάχιστον υποκριτικές οι ανακοινώσεις σας» Εποχικοί πυροσβέστες: Εν ζωή παραπεταμένοι, μετά θάνατον ήρωες Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Αναζητούν τις επαφές της στην Ελλάδα Ο καιρός σήμερα: Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ ΠΑΣΟΚ:Το στοίχημα των δημοσκοπήσεων,η μάχη με την ΕΛ.Α.Σ. και οι σιωπηλές πιέσεις στην Χαριλάου Τρικούπη  Συναγερμός για τις πυρκαγιές στη μισή χώρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε έξι περιφέρειες [χάρτης] Πάρος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο που ξεκίνησε η φωτιά – Και ο δήμαρχος ανάμεσα στους συλληφθέντες Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στο Ρέθυμνο, τεράστιες οι καταστροφές – Καλύτερη εικόνα στη Σητεία [εικόνες – βίντεο] Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους δύο πυροσβέστες που χάθηκαν στην πύρινη λαίλαπα [εικόνες] Tο νούμερο 10 Αποκαλύψεις – μισόλογα από μισόκλειστα αρχεία
Tennis24.gr

Αλβανία: Στην 4άδα Παπαγαπητού, Μπεκιάρη και Κουκούτση

Αντωνία Παπαγαπητού, Μαρία Κουκούτση και Ειρήνη Μπεκιάρη εξασφαλίσαν την πρόκριση για τα ημιτελικά στο U16 τουρνουά (κατηγορία 3), που διεξάγεται (4-9/5) στα Τίρανα. 
Η Νο1 του ταμπλό, Αντωνία Παπαγαπητού, κέρδισε στον προημιτελικό της Πέμπτης (7/5) την Κοσοβάρα Λεάρτα Μουχαρέμι με 6-3, 6-1 και πέρασε στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νο4 του ταμπλό, Βίβιεν Σαμπό από την Ουγγαρία. 
Αυτός θα είναι ο τέταρτος φετινός ημιτελικός για την Παπαγαπητού, μετά από εκείνους στο Les Raquettes (Θεσσαλονίκη), τον περασμένο Μάρτιο, στο Yason Cup της Σερβίας, αλλά και στο Tirana Open της περασμένης εβδομάδας στην Αλβανία.
Στα ημιτελικά θα βρεθεί και η Νο2 του ταμπλό, Μαρία Κουκούτση, που με τη σειρά της κέρδισε την Κίτι Σαμπό με 6-1, 4-6, 6-1 και στη συνέχεια θα βρει μπροστά την Ειρήνη Μπεκιάρη (Νο3 του ταμπλό) που νίκησε, μετά από μάχη, την Σλοβένα Ζάρα Μπέργκελι με 7-6(5), 5-7, 7-6(7).
Κουκούτση και Παπαγαπητού θα επιστρέψουν σε λίγη ώρα για το διπλό, εκεί όπου οι δύο Ελληνίδες παίκτριες και Νο1 του ταμπλό θα παίξουν με τις αδελφές Σαμπό (Νο2 του ταμπλό) για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Ελληνική παρουσία υπάρχει και στο διπλό των αγοριών, με τον Ευθύμη Τζήμα μαζί με τον Ιταλό Αλεσάντρο Βαρανιόλο να αγωνίζονται στα ημιτελικά κόντρα στους Ιταλούς και Νο4 του ταμπλό, Πιέτρο Τομπάρι και Γκαμπριέλε Ζαπατόρε, για μια θέση στον τελικό.
The post Αλβανία: Στην 4άδα Παπαγαπητού, Μπεκιάρη και Κουκούτση appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...