Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ αφού οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα μέσα στο Καραϊσκάκη από τον ΟΦΗ με 1-0, για την 4η αγωνιστική της Superleague. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κόντρο, δοκάρι είχε και ο Φούντας.
Ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε από τους παίκτες κατοχή της μπάλας και συνεχείς εναλλαγές της μπάλας έτσι ώστε να φτάσουν σε σημείο βολής. Στην αρχή φάνηκε να αποδίδει το σύστημα αλλά με την πάροδο του χρόνου οι αλλαγές δεν απέδωσαν και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα για την εικόνα της, για το γεγονός ότι δεν έβγαλε πάθος για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Μεντιλίμπαρ, ως ένδειξη αντίδρασης.
Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε περισσότερα
