Τελευταία νέα
ΕΛΑΣ: Κατηγορίες κατά ΝΔ για επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο New York Times: Ο Πούτιν πλησιάζει σε μια μεγάλη νίκη – Αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ χωρίς να παραχωρήσει τίποτα Πρωτοβουλία Σινεμά «Ορατότης Μηδέν» για τα πεπραγμένα του ΕΚΚΟΜΕΔ: Περιμένουμε απαντήσεις “Σφάχτηκαν” Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδης στη Βουλή για την Αθηναϊκή Λέσχη- “Τι δουλειά είχατε με τους ακροδεξιούς;” Το σεξιστικό σχόλιο Πρετεντέρη για Κουφονικολάκου: «Η κυρία με το κραγιόν… » Ζαχαριάδης: «Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι σκηνικό για φωτογραφίες» Δημοσκοπήσεις: Στο 30% η ΝΔ και δεύτερη η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα – Αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλουν οι πολίτες αλλά προβλέπουν ότι δε θα προκύψει Europa League: Το πάλεψε ο ΟΦΗ αλλά τελικά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Λεβερκούζεν Καλά στην υγεία της η 21χρονη που κατέρρευσε στην Πάρο: «Πήρα τις ουσίες με δική μου ευθύνη», ξεκαθαρίζει Νέo μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων με F-16 και drones -Αναχαιτίσεις από ελληνικά μαχητικά Έντονη διαμαρτυρία ψυχολόγων για αποκλεισμό από τη Βουλή: “Η απαξίωση των ψυχολόγων της δημόσιας υγείας δεν θα γίνει κανονικότητα” «Σφάχτηκαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλος Χρηστίδης στη Βουλή: «Είστε μούφα αντιπολίτευση» – «Ντροπή σας»
Libre.gr

Αλ. Τσίπρας: Πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των μελών της ΕΛΑΣ την Πέμπτη 16/7 στις 7μ.μ.

Πρώτη διαδικτυακή συνάντηση την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ίδιο μήνυμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε με ηλεκτρονικό μήνυμα στα μέλη ενώ καθένα μπορεί να θέσει από ένα ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΕΛ.Α.Σ. και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ολόκληρο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

«Μαζί δημιουργούμε τη Συμπαράταξη της νέας εποχής, μαζί διαμορφώνουμε ένα πολιτικό «εμείς». Με σύγχρονα μέσα, προσαρμοσμένο στο σήμερα, για τις ανάγκες της κοινωνίας.  

Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινάμε τις πρώτες συναντήσεις μας μέσα από την πλατφόρμα myELAS.gr.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 19:00, όπου τα μέλη της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση μαζί μου, και εγώ θα έχω την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους, να ακούσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις τους.

Είναι το πρώτο βήμα μιας διαφορετικής πολιτικής λειτουργίας: με περισσότερη συμμετοχή, περισσότερη λογοδοσία, περισσότερη εμπιστοσύνη και ξεκάθαρη σύνδεση ανάμεσα στην κοινωνία και τη συλλογική δράση.

Προλαβαίνεις να εγγραφείς και να συμμετέχεις στο myELAS.gr.

Γίνε μέλος της Συμπαράταξής μας και δες την πολιτική αλλιώς!»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...