Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Filathlos.gr

Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

Οριστική αναβολή αποφασίστηκε στο Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός, καθώς η κακοκαιρία μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο στις Σέρρες σε λίμνη.
Οι διαιτητές βγήκαν για τον καθιερωμένο έλεγχο, πέταξαν την μπάλα σε διάφορα σημεία του γηπέδου, όμως δεν κύλησε πουθενά, επιβεβαιώνοντας ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για διεξαγωγή αγώνα.
Την ίδια στιγμή, οι άλλες τέσσερις ομάδες βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με την Λίγκα, ξεκαθαρίζοντας πως ήθελαν να παίξουν κανονικά, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.
Επομένως, τα Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά και ΑΕΛ – Ατρόμητος θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς δεν επηρεάζονται από την κατάσταση στις Σέρρες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...