Τελευταία νέα
Γερμανία: Μέτρα για τις υψηλές τιμές των καυσίμων ανακοινώνει η κυβέρνηση Μερτς ΕΛ.Α.Σ. για Μαργαρίτα Παπανδρέου: Μία γυναίκα με σημαντική συμβολή στους αγώνες για την ισότητα Μάγδα Φύσσα: Η στιγμή που αφήνει ένα τριαντάφυλλο στην προτομή του δολοφονημένου Παύλου [βίντεο] Γαλλία: Ο Μακρόν ζητά άμεσα αποθήκευση φυσικού αερίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο- «Οι πόλεμοι έβαλαν φωτιά στα καύσιμα» Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Πλεύρη: Επιβεβαίωσε ότι γνώριζε τους γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη από το 2012 «Δεν υπήρξε συνεργασία με τον Θεοδωρόπουλο, ήταν γιατρός μου» απαντάει ο Πλεύρης στο ΠΑΣΟΚ Την Κυριακή το τελευταίο «αντίο» στη Μαργαρίτα Παπανδρέου – Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της, Γιώργου Παπανδρέου Πλήθος κόσμου στο Κερατσίνι για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα – Συνθήματα κατά της αποφυλάκισης Κασιδιάρη Αντιφασιστική πορεία για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Σοκάρει η αποκάλυψη του Γιαμάλ: «Έχω βιώσει ρατσισμό χίλες φορές…» Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Παπανδρέου στη μητέρα του, Μαργαρίτα: «Μαχήτρια ως το τέλος» Το εγκώμιο της Τέιλορ Σουίφτ έπλεξε ο Τομ Κρουζ:  «Έχει πολύ χιούμορ, είναι εξαιρετική δημιουργός και… ιδιοφυΐα»
Filathlos.gr

Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά Φαλ!

Με βάση ένα ελληνικό δημοσίευμα που αφορά τις κινήσεις του Μουστάφα Φαλ για να πάρει το ελληνικό διαβατήριο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ρωτάνε σχετικά με το ποιες διαδικασίες ακολούθησε ο πρώην σέντερ της ομάδας (και πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού) και αν έγινε σχετικό ερώτημα στην ΕΟΚ, πριν υπάρξει θετική εισήγηση.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο πρώην αθλητής μας και νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Μουστάφα Φαλ, ανέφερε ψευδώς σε επίσημο έγγραφο προς δημόσια αρχή ότι θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την έκδοση του ελληνικού του διαβατηρίου.
Στο ίδιο δημοσίευμα πληροφορηθήκαμε ότι μετά την αίτησή του, η Γενική Γραμματεία Ιθαγένειας εξέδωσε φωτογραφική εγκύκλιο για να τον εξυπηρετήσει και υπήρξε άμεσα θετική εισήγηση χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης ως όφειλαν.
Έγινε σχετικό ερώτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πριν υπάρξει η θετική εισήγηση;

Πως αποφασίστηκε ξαφνικά να αλλάξει η συγκεκριμένη εγκύκλιος από τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας, δημιουργώντας μια νέα φωτογραφική εγκύκλιο για τον παίκτη του Παναθηναϊκού;

Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες να πάρουν θέση και να ενημερώσουν το Πανελλήνιο για το τι ισχύει προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...