Τελευταία νέα
Ο Τραμπ δεν πιστεύει ότι σκοτώθηκε ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, δεν είναι νεκρός» Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια Ερντογάν: «Η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας» – Έκανε λόγο για τον «αιώνα της Τουρκίας» Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ο 53χρονος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια για ενδοοικογενειακή απειλή Πυρκαγιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας: Ήχησε το 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Οι τράπεζες μετέτρεψαν κάθε κίνηση σε χαράτσι με τη συνενοχή του Μαξίμου Την αλήθεια ρε… ΑΕΚ: Οπαδοί της Λέφσκι έρχονταν με… μαχαίρια και σουγιάδες για να δουν τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια [εικόνες] Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θρηνεί για τη Ντόλι Πάρτον – «Έφυγε» ένα ίνδαλμά της Εύβοια: Πλωτά φράγματα για μέδουσες και τσούχτρες – Ανήσυχοι οι επαγγελματίες της περιοχής [βίντεο] Το Ιράν δήλωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ Παγκόσμια ημέρα σκύλου: Τι κάνουμε σε περίπτωση κινδύνου – Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Σύνταγμα [βίντεο]
Kosmoslarissa.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας – Είχε συλληφθεί για παράνομη αφισοκόλληση

Μετά το σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Γιάννης Σκόκας, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για το συλλαλητήριο σωματείων στη ΔΕΘ.

Στο χώρο έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας συγκεντρώθηκαν για συμπαράσταση μέλη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και συνδικαλιστές, ζητώντας την απελευθέρωσή του.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ κατήγγειλε τη σύλληψή του αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας την ώρα που πραγματοποιούσε με μέλη σωματείων αφισοκόλληση για την προπαγάνδιση του πανελλαδικού – παλλαϊκού συλλαλητηρίου στην ΔΕΘ.

 Το “έγκλημά” του ήταν ότι έκανε το αυτονόητο καθήκον κάθε συνδικαλιστή, ενημέρωνε τους εργαζόμενους, πρόβαλλε τη δράση των σωματείων και συνέβαλλε στην οργάνωση του αγώνα τους».

kosmoslarissa.gr
Το άρθρο Αφέθηκε ελεύθερος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας – Είχε συλληφθεί για παράνομη αφισοκόλληση εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...