Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Μουντιάλ 2026: Το Μαρόκο «μπλόκαρε» τη Βραζιλία

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Βραζιλία και Μαρόκο για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ 2026 έληξε ισόπαλο 1-1, με τους Αφρικανούς να χαλάνε το σερί 21 νικηφόρων πρεμιέρων της «σελεσάο».
Το ματς

Το Μαρόκο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα και πίεσε την άμυνα των Βραζιλιάνων. Η ανωτερότητά του επιβραβεύτηκε στο 21ο λεπτό, όταν ο Σαϊμπάρι, μετά από ασίστ του Ελ Αϊνάουϊ, πλάσαρε υπέροχα τον Άλισον με «σκάψιμο» για το δίκαιο 1-0.
Μετά το cooling break, η Βραζιλία αντέδρασε και βρήκε απάντηση στο 31′. Ο Βινίσιους έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ από τα αριστερά και με μαγικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Μπόνο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπόνο σταμάτησε ένα επικίνδυνο γυριστό σουτ του Πακετά.
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Κάρλο Αντσελότι να προχωρά σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.
Η Βραζιλία απείλησε στο 78ο λεπτό με ένα συρτό πλασέ του Ραφίνια, όμως ο Μπόνο μπλόκαρε σταθερά. Το Μαρόκο είχε την τελευταία καλή στιγμή πριν το φινάλε με μακρινό σουτ του Αλ Αϊνάουϊ που εξουδετέρωσε ο Άλισον.
Το 1-1 παρέμεινε, με τον τερματοφύλακα του Μαρόκου να αναδεικνύεται MVP.
Βραζιλία: Άλισον – Ιμπάνιες (46′ Ντανίλο), Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Σάντος – Κασεμίρο (46′ Φαμπίνιο), Γκιμαράες (80′ Ντανίλο Σάντος) – Ραφίνια, Πακετά (61′ Λουίς Ενρίκε), Βινίσιους – Τιάγκο (61′ Κούνια).
Μαρόκο: Μπόνο – Χακίμι, Ντιόπ, Ριάντ, Μαζραουί (80′ Σαλάχ-Αντίν) – Μπουαντί, Ελ Αϊναουί – Ντίαθ (64′ Ταλμπί), Ουναΐ (64′ Ελ Μουραμπέτ), Ελ Κανούς (80′ Αμαϊμουνί) – Σαϊμπάρι (89′ Ραχίμι).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...