Τελευταία νέα
Ψάθα: Νέα στοιχεία για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο 15λεπτο Η πολιτική ανάμεσα στην αναπαράσταση και την επιτέλεση Η ιδεολογία της Αριστεράς σήμερα Μαφόριο αγάπης… Η δημοσκόπηση στη Βόρεια Ελλάδα, που σόκαρε Φιλιππίνες: Μαθητής άνοιξε πυρ μέσα σε σχολείο και μετά αυτοκτόνησε – Ενας νεκρός, δύο τραυματίες Οι Ουκρανοί πυρπόλησαν το ελληνόκτητο Skiros στο Novorossiysk – Διασυρμός Γεραπετρίτη Σεισμός στην Κολομβία: Η Σακίρα θα χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση σχολείων – «Τόσοι άνθρωποι θα ξεχαστούν» Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Διακοπές και καθυστερήσεις στον Προαστιακό, η ανακοίνωση της Hellenic Train Press Point: Η ψηφοθηρία και το… καλό παράδειγμα Ελληνοτουρκικά: Αυξανόμενη ένταση στο πεδίο-Εκτιμήσεις, σενάρια, κινήσεις μετά την ανακήρυξη των δύο τουρκικών θαλάσσιων πάρκων Δημοσιονομική «ανάσα» για ενεργειακές επενδύσεις
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Τρομερό σκηνικό: Έκανε εμετό και συμπαίκτης του παραλίγο να τον… μιμηθεί

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημάδεψε τον ημιτελικό Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και τη Φράιμπουργκ.
Η αναμέτρηση, που κρίθηκε στην παράταση με τη Στουτγκάρδη να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό χάρη σε γκολ στο 119ο λεπτό, είχε μεγάλη ένταση και άγχος. Η πίεση αποδείχθηκε υπερβολική για τον Μπιλάλ Ελ Κανούς, ο οποίος δεν άντεξε και «λύγισε» από την υπερπροσπάθεια.
Λίγο πριν από την έναρξη της παράτασης, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 63′ και είχε δώσει την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του, κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου και έκανε εμετό. Ο συμπαίκτης του και σκόρερ του τέρματος, Ντενίζ Ουντάβ, έσπευσε αμέσως κοντά του για να διαπιστώσει τι συνέβη και να καλέσει το ιατρικό τιμ.
Ωστόσο, η αντίδρασή του στη συνέχεια προκάλεσε γέλιο και αμηχανία, καθώς ο Ουντάβ, βλέποντας το περιστατικό, αηδίασε σε τέτοιο βαθμό που ο τηλεοπτικός φακός τον κατέγραψε να κάνει μορφασμούς, δείχνοντας ότι ήταν έτοιμος να κάνει κι αυτός εμετό.
Παρά την αρχική του αντίδραση, ο Γερμανός επιθετικός προσπάθησε να βοηθήσει, καθαρίζοντας πρόχειρα με τα πόδια του το σημείο στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...