Τελευταία νέα
Τσίπρας: Να ενταθούν οι έρευνες στη Γκράβα και να επιστρέψουν με ασφάλεια οι μαθητές [βίντεο] Π.Μαρινάκης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις 14 χώρες με ισχυρή παρουσία στην κατάταξη υπερυπολογιστών Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Γκρίνια στη ΝΔ για τους χειρισμούς Γεραπετρίτη – Αναμονή για την παρέμβαση Καραμανλή ΕΟΚ: Η διαιτησία στο επίκεντρο της κρίσης από την εποχή Βασιλακόπουλου έως τον Λιόλιο Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας [24.10-31.10.26] Επιχείρηση συσπείρωσης της Ν.Δ. με στοχευμένες περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη τη χώρα Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ντιβάνι της efsyn: «Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, δεν μπορώ άλλο» Υπερεργασία στην Ελλάδα: O μέσος μισθωτός του ιδιωτικού τομέα καλύπτει το κόστος του σε 4,2 ώρες Καθησυχάζει ο Γεωργιάδης: Ουδείς επαγγελματίας ψυχολόγος χάνει τα δικαιώματά του από τη σύσταση του ΝΠΔΔ Θεώνη Κουφονικολάκου – ΕΛ.Α.Σ.: «Να αξιοποιήσουμε τις συμμαχίες μας για την ανατροπή του τουρκολιβυκού μνημονίου» Ψυχολόγοι και νοσηλευτές αποκλεισμένοι στη συζήτηση του νομοσχεδίου Υγείας Προς νέα επίθεση στο Ιράν; Τραμπ και Νετανιάχου τρίβονται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ιράν: “Ανυπομονούμε”, “Θα κάνουμε την κατεχόμενη Παλαιστίνη καμμένη γη”
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ – Ανησυχία: Κατέρρευσε ξανά ο Μουσιάλα

Ανησυχία προκάλεσε ο Μουσιάλα στη φιλική αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Χάιντενχαϊμ, καθώς στο 67ο λεπτό κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 23χρονος Γερμανός έδειξε αρχικά ζαλισμένος, με τους συμπαίκτες του και το ιατρικό τιμ να σπεύδουν αμέσως κοντά του. Λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκε και αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο.
Η ανησυχία είναι έντονη, καθώς ο Μουσιάλα είχε παρουσιάσει λιποθυμικό επεισόδιο λόγω ζέστης και στο φιλικό της Μπάγερν με τη Λειψία το περασμένο Σάββατο (15/8).
Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Μαξ Έμπερλ, αρκέστηκε να πει: «Ξέρουμε την κατάσταση».

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...