«Στοιχεία υπερβολής» στις αποδιδόμενες κατηγορίες διακρίνει ο συνήγορος υπεράσπισης στελέχους της διοίκησης της Pizza Fan, Όθωνας Παπαδόπουλος, εκφράζοντας, παράλληλα, διαφωνία με τη βαρύτητα της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε.
Μιλώντας σε δημοσιογράφος, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η πλευρά του εντολέα του θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει αναλυτικά το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας πριν από την απολογία ενώπιον του ανακριτή.
Αναλυτικά η δήλωση του Όθωνα Παπαδόπουλου
«Αναμένουμε την προσαγωγή μας στον εισαγγελέα. Θα ζητήσουμε προθεσμία βέβαια για να προετοιμαστούμε εν όψει της απολογίας μας στον ανακριτή, που ακόμη δεν έχει οριστεί. Θα μας οριστεί η ημέρα και ώρα της απολογίας, στην οποία θα δώσουμε όλες τις εξηγήσεις μας σχετικά με τις αποδιδόμενες πράξεις.
Διαφωνούμε σε σχέση με την ασκηθείσα ποινική δίωξη. Θεωρούμε ότι υπάρχουν στοιχεία υπερβολής στις αποδιδόμενες πράξεις σε σχέση με τη βαρύτητα αυτών.
Αφού μελετήσουμε πολύ προσεκτικά το υπάρχον υλικό, μετά θα είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε την άποψή μας επ’ αυτού».
Διαβάστε περισσότερα
