Τελευταία νέα
Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους
Vipnews.gr

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στον Λιάγκα»

Εβελίνα Νικόλιζα: Η γνωστή YouTuber ρωτήθηκε για το εάν θα πήγαινε καλεσμένη στις εκπομπές της Κατερίνας Καραβάτου και του Γιώργου Λιάγκα
Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το Μαύρο Κουτί” εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών την Εβελίνα Νικόλιζα.
Εβελίνα Νικόλιζα: «Με τη συγκεκριμένη εκπομπή διαφωνώ με το 95% των πραγμάτων »
Η γνωστή YouTuber ρωτήθηκε για το εάν θα πήγαινε καλεσμένη στις εκπομπές της Κατερίνας Καραβάτου και του Γιώργου Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο ενός ραντεβού που είχε κλείσει στο παρελθόν μέσω εφαρμογής γνωριμιών.
«Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι ας μην έχω περάσει από αυτή τη ζώνη. Με τη συγκεκριμένη εκπομπή διαφωνώ με το 95% των πραγμάτων που ακούγονται και δεν θα πήγαινα. Στην εκπομπή της Καραβάτου εννοείται πως θα πήγαινα. Δεν σημαίνει κάτι επειδή πέρσι στην ίδια ζώνη ήμασταν εμείς», δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα.
«Έχουμε μάθει τις εφαρμογές γνωριμιών να τις θεωρούμε λίγο ταμπού στην Ελλάδα, στο εξωτερικό δεν είναι. Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι αν κάποιος θέλει να γνωρίσει. Εγώ ήμουν σε μια κατάσταση που ήθελα να γνωρίσω, το έκανα. Κουβά πήγαμε. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε δυναμικά», παραδέχθηκε στη συνέχεια στους ρεπόρτερ.
«Δέχτηκα την ερώτηση με τι παθητικό εισόδημα θα ήμουν ευχαριστημένη στην αρχή του ραντεβού. Απάντησα 10.000, γιατί λέω “αν είναι αυτός τρελός μια, εγώ είμαι δέκα”. Δεν πήγε καλά, δεν πειράζει», κατέληξε με χιούμορ η Εβελίνα Νικόλιζα στις δηλώσεις της.
The post Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στον Λιάγκα» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...