Τελευταία νέα
ΕΒΕΑ: Θετικά αλλά ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιχειρηματικότητα Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης στην «Εφ.Συν.»: Λιγότεροι φόροι για εργασία και οικογένεια Μέτρα Μητσοτάκη: Ατάκτως ερριμένα χωρίς κανένα σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής Μητσοτάκης στο newsit.gr: «Η ΝΔ είναι μια φιλελεύθερη παράταξη – Δεν έχουμε δώσει πολιτικό οξυγόνο σε ακροδεξιά κόμματα να γιγαντωθούν» Κρήτη: Περισυλλογή 44 μεταναστών από λέμβο νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων H παραδοσιακή τέχνη του βοτσαλωτού «ξαναζωντανεύει» στα χωριά της Ρόδου [εικόνες] Live η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Ελ Κααμπί μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μητσοτάκης για Σαμαρά: «Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτεί καλύτερα την υστεροφημία του» Μητσοτάκης για Σαμαρά: Κανένα περιθώριο συνεννόησης, διαθέτει τεχνογνωσία στο πώς να κάνει κακό στην παράταξη ΔΕΘ – Κυριάκος Μητσοτάκης: Λάθος μου ο ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο η αυτοκριτική και άλλο το αυτομαστίγωμα Καρπουχτσής: «Ο Μητσοτάκης προσπάθησε να αλλάξει το περιτύλιγμα, δεν άλλαξε όμως το μοντέλο»
Thefaq.gr

Ενώ ο Μητσοτάκης παρουσίαζε το κυβερνητικό αφήγημα ο Καραμανλής αναπολούσε το παρελθόν μιλώντας με γρίφους

Την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Καραμανλής δόξαζε τον Αντωνιάδη.

Για τον Αντώνη Αντωνιάδη, τον «ψηλό» του Παναθηναϊκού, τον άνθρωπο που συνδέθηκε με μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τον Μίμη Δομάζο, τις πάσες του, το Wembley, το «Ααχ» εκείνης της βραδιάς απέναντι στον Άγιαξ, τα 39 γκολ και την εποχή που, όπως είπε, το ποδόσφαιρο ήταν πιο ρομαντικό.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν περιορίστηκε σε μια τυπική παρουσία.
Μπήκε στις λεπτομέρειες, θυμήθηκε ημερομηνίες, φάσεις και ονόματα, ανασύροντας προσωπικές μνήμες από τότε που ήταν μόλις 15 ετών.
Και κάπου εκεί βρίσκεται και το παραπολιτικό ενδιαφέρον.
Την ώρα που ο νυν πρωθυπουργός επιχειρούσε από τη Θεσσαλονίκη να μιλήσει για το μέλλον, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μιλήσει για τη μνήμη.
Για μια Ελλάδα που, όπως την περιέγραψε, είχε διαφορετικό αθλητισμό, διαφορετικά πρότυπα και διαφορετικές συλλογικές αναφορές.
Χωρίς κομματικές αναφορές, αλλά με σαφές προσωπικό στίγμα.
Ο Καραμανλής, άλλωστε, έκλεισε με μια ακόμη αναφορά που δύσκολα περνά απαρατήρητη: «Σε λίγους μήνες μαζί στο καινούργιο γήπεδο».
Μπορεί να μιλούσε στον Αντωνιάδη.
Αλλά, την ώρα που η πολιτική σκηνή κοιτούσε τη ΔΕΘ, αρκετοί θα αναρωτήθηκαν αν ο «ψηλός» ήταν ο μόνος στον οποίο απευθυνόταν.
Πηγή: bankingnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...