Τελευταία νέα
Εννέα συμφωνίες μεταξύ Ελλαδας και Γαλλίας υπεγράφησαν στο Μέγαρο Μαξίμου – Κ.Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη συνεργασία μας Ήδη υπολογίζουν ως μεγάλο τους αντίπαλο τον Τσίπρα Χρυσοχοΐδης: Έως 120 καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας ημερησίως Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου Μητσοτάκης: Κορωνίδα των συμφωνιών η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής-Μακρόν: Θα είμαστε στο πλευρό σας Διαμαντοπούλου: Η συναίνεση είναι η κινητήρια δύναμη κάθε χώρας, αλλά την κύρια ευθύνη έχει η κυβέρνηση 9 κινήσεις στρατηγικής: Ελλάδα και Γαλλία σφραγίζουν νέα συμμαχία Μητσοτάκη – Μακρόν Μακρόν: «Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας» Μαρινάκης: Δεν θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με το κόμμα του κ. Τσίπρα Ζαχαράκη: Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις Αλέξης Τσίπρας: Οι 4 πυλώνες της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκης-Μακρόν: Οι εννέα συμφωνίες Ελλάδας-Γαλλίας και τα θέρμα λόγια μεταξύ των δύο ηγετών
Filathlos.gr

«Ζεστό» ενδιαφέρον για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Πανιωνίου

Εξελίξεις καταγράφονται στον Πανιώνιο γύρω από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με το ενδιαφέρον να εντείνεται και τις πρώτες κινήσεις επενδυτών να κάνουν την εμφάνισή τους.
Σύμφωνα με το πλάνο που παρουσίασε ο Κώστας Ρούπτσος, η ΠΑΕ προχωρά στη δημιουργία της Red & Blue Investment, η οποία θα διαχειριστεί τη διαδικασία διάθεσης μετοχών, με στόχο την προσέλκυση στρατηγικών συνεργατών και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ήδη δύο επιχειρηματίες έχουν εκφράσει πρόθεση να αποκτήσουν μετοχικά πακέτα της τάξεως του 5%-10%, με το συνολικό ποσοστό που θα διατεθεί να φτάνει έως το 30%.
Με δεδομένο ότι το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, η αγορά του 5% αντιστοιχεί σε 75.000 ευρώ και του 10% σε 150.000 ευρώ, ποσά που μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω κινήσεις, θα πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό βήμα στην υλοποίηση του πλάνου, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μετακόμιση του προπονητικού κέντρου στο Ελληνικό, αναβάθμιση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία.
Παράλληλα, το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις και στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Κώστα Ρούπτσο να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους συνεργάτες του για το θέμα του νέου προπονητή και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...