Τελευταία νέα
Καραμανλής και Σαμαράς προκαλούν νέο πονοκέφαλο στον Μητσοτάκη ΕΛΑΣ: Αυτά είναι τα 6 κυβερνητικά φάουλ στο τουρκολιβυκό μέτωπο Η Τουρκία ετοιμάζει νομοσχέδιο για την «Γαλάζια Πατρίδα» – Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος στο επίκεντρο Σαμαράς κατά κυβέρνησης για τη Λιβύη και τα ελληνοτουρκικά: Ζητά την αποπομπή Γεραπετρίτη Την επαναλειτουργία της Γκράβας προανήγγειλε ο Χάρης Δούκας: Πλέον δεν υπάρχει οσμή Απάντηση Τσουκαλά σε Μαρινάκη: Για τη ΝΔ όποιος κάνει εύλογες ερωτήσεις, κάνει αντιπολίτευση στη χώρα Πώς η σύγχρονη Ακροδεξιά διεισδύει στην κοινωνία και κυριαρχεί στα social media Ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Λιόλου – Αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης Μαρέβα Γκραμπόφσκι για Μονή Σινά: «Δίνει ασφαλή νομική βάση – Αντιμετωπίζεται θεσμική εκκρεμότητα 1.500 χρόνων» Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν Δούκας για Γκράβα: «Πλέον δεν υπάρχει οσμή» – Πότε αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία
Efsyn.gr

Ζητάει και τα ρέστα ο Μητσοτάκης μετά τις διώξεις βουλευτών του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;»

«Με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αναδεικνύεται η πραγματική διάσταση και η πλήρης αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «13 υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ βρέθηκαν στο στόχαστρο, οι 9 αποδεικνύονται απολύτως αθώοι και 4 ακόμη στελέχη μας θα εξεταστούν περαιτέρω για απλά πλημμελήματα. Σε τρεις υπουργούς ζήτησα να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας. Έντιμοι πολιτικοί που επί βδομάδες διασύρθηκαν, καθώς κάποιοι μας αποκαλούσαν “κυβέρνηση υποδίκων”».
«Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;»
«Σήμερα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη για εκείνες τις αθλιότητες; Αφορά και την αντιπολίτευση του τόπου μας που δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας αλλά, δυστυχώς, και την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, που φάνηκε να εμπλέκεται στο εσωτερικό κομματικό ανταγωνισμό», πρόσθεσε.
Σχετικά με τον κοινοτικό προϋπολογισμό, επισήμανε ότι «η αρχική πρόταση της Κομισιόν προβλέπει 49,5 δισ. για την Ελλάδα συν τους πόρους του Ταμείου Ανταγωνιστικότητας» και στη συνέχεια κατέληξε:
«Πιθανό η διαπραγμάτευση να κλείσει στην Ελληνική Προεδρία, το β΄ εξάμηνο του 2027, κάτι που καθιστά πιο σημαντική την κατάληξη των εκλογών της άνοιξης του 2027, οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν και ποια χώρα θα προεδρεύει σε μια συγκυρία εξαιρετικά κρίσιμη και για τις εθνικές προτεραιότητες και για το μέλλον της Ευρώπης συνολικά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...