Τελευταία νέα
Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή «Καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή: Τιμωρήθηκε με 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ΗΠΑ: «Πέφτουν κεφάλια» στην κυβέρνηση Τραμπ – Μπαράζ ηχηρών παραιτήσεων μετά τη συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ακυρώσαμε τις ναυτιλιακές ανακοινώσεις Ελλάδας – Κύπρου- Δεν υπάρχει έγκριση της Τουρκίας για την έρευνα «Η μάχη του καλωδίου»: Η ελληνική NAVTEX, η διπλή τουρκική πρόκληση και ο γαλλικός παράγοντας  Κλιμακώνει η Άγκυρα: Παράνομες οι έρευνες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει»
Filathlos.gr

Η Γουάντα Νάρα πουλάει τη φανέλα του Ικάρντι για μόλις 12 ευρώ!

Η Γουάντα Νάρα βρήκε έναν ακόμη τρόπο να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας πώλησης προσωπικών αντικειμένων.
Έβαλε προς πώληση φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με το όνομα και το Νο 9 του Μάουρο Ικάρντι, ζητώντας μόλις 20.000 πέσος Αργεντινής, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 12 ευρώ.
Εκείνο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή δεν ήταν μόνο η χαμηλή τιμή, αλλά και η περιγραφή της αγγελίας: «αυθεντική φανέλα πρώην ποδοσφαιριστή, ελαφρώς χρησιμοποιημένη», χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά ο Ικάρντι στον τίτλο της καταχώρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...