Τελευταία νέα
Γαλλία: Μετανάστες προσπάθησαν να διαπλεύσουν με λέμβο τη Μάγχη – Νεκρές δύο γυναίκες και ένα παιδί Κουφονικολάκου: «Η Ευρώπη παίρνει μέτρα, ο Μητσοτάκης περιμένει» – Αιχμές για τις τιμές στα καύσιμα OΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του Σεπτεμβρίου Στάχτες και αποκαΐδια στη Νέα Ιωνία: Εικόνες από drone δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς στην πολυκατοικία [βίντεο] Δίκη Δημητρά – Όλσεν: «Στην Ελλάδα δικάζουν τους μάρτυρες» Τουρκία: Αυτοκτόνησε συνταξιούχος αστυνομικός σε διαδήλωση στην Άγκυρα Η Θεώνη Κουφονικολάκου εκθέτει τον Παύλο Μαρινάκη: «Ας τελειώσει η πλάκα με το “χειρότερο μνημόνιο”» Σκάνδαλο Υποκλοπών: Ο Στέλιος Κούλογλου καταθέτει μήνυση για την παρακολούθηση με το Predator Θεώνη Κουφονικολάκου: Η Ν.Δ. αρνείται να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και καταφεύγει σε ψέματα και στην κινδυνολογία Βιολάντα: Ο Μαρινάκης επικαλέστηκε ανυπόγραφη «ανακοίνωση εργαζομένων» για να απαντήσει για την εργοδοτική τρομοκρατία Αλ.Τσίπρας – στο γαλλικό περιοδικό Marianne: Η Ακροδεξιά είναι η πιο συστημική δύναμη στην Ευρώπη – Η Αριστερά να αποτελέσει την εναλλακτική Ο Γιώργος Βλάχος “καρφώνει” την κυβέρνηση για τα “κόκκινα” δάνεια
Filathlos.gr

Η ιδιαίτερη ιστορία που θέλει να… ξεχάσει ο Αλγκουαθίλ και η σύνδεση με τον Φορτούνη

O Κώστας Φορτούνης και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ γνωρίζονται αρκετά καλά από το κοινό πέρασμά τους από τη Μέση Ανατολή, μια συνάντηση που ο Βάσκος – ενδεχομένως – θα ήθελε να ξεχάσει.
Η σχέση του με τον 65χρονο τεχνικό, η συνύπαρξή του στη La Liga και η παιδική τους ηλικία (μεγαλωμένοι σε διπλανά χωριά) είναι λίγο έως πολύ πλέον γνωστή. Εκτός, όμως, από τον «Μέντι» υπάρχει άλλος ένας άνθρωπος στον οργανισμό του Ολυμπιακού που γνωρίζει καλά από το πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία.
Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πρόσφατα άφησε τη Μέση Ανατολή για τα πάτρια εδάφη, αφού πρώτα είχε προλάβει να συναντήσει τον νέο του προπονητή, καταφέρνοντας να τον «πληγώσει».
Η διαδρομή του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ στη Σαουδική Αραβία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2025 στον πάγκο της Αλ Σαμπάμπ.
Το επίσημο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού στη Saudi Pro League συνοδεύτηκε από μια ανώμαλη προσγείωση, η οποία είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του αρχηγού των «ερυθρόλευκων».
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο επίσημο ντεμπούτο του Βάσκου, η Αλ Σαμπάμπ υποδέχθηκε την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στο ευρύ 4-1 των φιλοξενούμενων.
Ο Φορτούνης δημιούργησε το πρώτο τέρμα μοιράζοντας την ασίστ στον Κινγκ, ενώ λίγο αργότερα ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0, υποχρεώνοντας τον Ιμανόλ να ξεκινήσει τη θητεία του με μια βαριά εντός έδρας ήττα.
Έναν χρόνο μετά, η μοίρα τους έφερε ξανά στο ίδιο μονοπάτι, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Ο Αλγκουαθίλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και πλέον καλείται να καθοδηγήσει τον παίκτη που κάποτε τον «πλήγωσε» στην Αραβία.
Η συνύπαρξή τους στο Ρέντη αποκτά μια ξεχωριστή σημειολογία, καθώς ο Ισπανός προπονητής γνώρισε την ποιότητα του Φορτούνη ως αντίπαλος.
Πλέον, δεν θα τον βρει απέναντί του, αλλά θα έχει την ευκαιρία να τον προπονήσει και να στηριχθεί πάνω του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...