Τελευταία νέα
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση Champions League: Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και… την Κόμο του Δουβίκα FIFA: Παρά τον σάλο, ο Ινφαντίνο οδεύει προς επανεκλογή στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας To συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του Αλέκου Καλύβη Τουρκία: Φυλακή σε Βρετανό τουρίστα, που εκνευρίστηκε κι έφτυσε τη σημαία της χώρας Στην κορυφή της Super League ο Παναθηναϊκός με «τριάρα» και «3 στα 3» Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας»
Efsyn.gr

Κύπελλα Ευρώπης: Το μονοπάτι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Τους πιθανούς αντιπάλους τους, σε Europa League και Conference League, έμαθαν σήμερα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα:
Europa League
Το νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι (Σουηδία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/7), στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, εφόσον ο «Δικέφαλος του βορρά» ξεπεράσει στον β΄ προκριματικό της διοργάνωσης το «εμπόδιο» της ουκρανικής Ντιναμό Κιέβου (23 Ιουλίου στο Λούμπλιν της Πολωνίας & 30/7 στην Τούμπα τα παιχνίδια).
Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν στην Τούμπα στις 6 Αυγούστου την πρώτη αναμέτρηση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 13/8.
Conference League
Τον δεύτερο αντίπαλο της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του, εφόσον βέβαια αποκλείσει την Πάκσι, έμαθε ο Παναθηναϊκός. Όπως προέκυψε από την κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου του Conference League, που έγινε σήμερα (20/7) στη Νιόν, αν οι «πράσινοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο της ουγγρικής ομάδας (23 και 30 Ιουλίου τα δύο ματς της Β΄ προκριματικής φάσης), θα βρουν απέναντί τους τον νικητή του ζευγαριού, μεταξύ της Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία και της ΤΣΣΚΑ 1948 από τη Βουλγαρία. Το «τριφύλλι» θα είναι γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση, που θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, με τη ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα (13/8).
Στο μεταξύ, τον ηττημένο του ζευγαριού για τον β΄ προκριματικό του Europa League Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/7), στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, εφόσον ο «Δικέφαλος του βορρά» αποκλειστεί στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League από την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου (23 Ιουλίου στο Λούμπλιν της Πολωνίας & 30/7 στην Τούμπα τα παιχνίδια).
Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν στην Τούμπα στις 6 Αυγούστου την πρώτη αναμέτρηση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 13/8.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...