Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για Δημήτρη Βογιατζή και Αιμίλιο Χειλάκη [βίντεο]

Μια βαθιά συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της σχέσης του Αιμίλιου Χειλάκη με τον αείμνηστο ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, από την περίοδο που φοιτούσαν όλοι μαζί στη δραματική σχολή.
Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τη στενή σχέση που είχαν οι συμφοιτητές της, περιέγραψε ένα ιδιαίτερα δεμένο τμήμα, στο οποίο κυριαρχούσαν η αλληλεγγύη και η αληθινή αγάπη μεταξύ των μελών του.
«Είχαμε μια τεράστια αδερφική, σχεδόν, αγάπη, όλα τα παιδιά μεταξύ μας… σχεδόν τουλάχιστον. Είχαμε συγγενική πρόθεση. Κι αυτό ευδοκίμησε πολύ, γιατί ήμασταν ένα υπέροχο τμήμα με την Υρώ Λούπη, τη Μπέσσυ Μάλφα, Γιώργος Ευγενικός, Νίκος Ορφανός, ο αείμνηστος ο Δημήτρης Βογιατζής», περιέγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, αποκαλύπτοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Αιμίλιος Χειλάκης στη ζωή του.
«Θα πρέπει να πω και κάτι, γιατί δεν ξέρω αν έχει ακουστεί ποτέ. Ο Δημήτρης ευτύχησε να φτάσει αυτά τα χρόνια που έφτασε, και που επέλεξε να λήξει τη ζωή του, γιατί υπήρχε ο Αιμίλιος», τόνισε.
Η συγκίνηση ήταν εμφανής, καθώς η Μαριάννα Τουμασάτου δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, συνεχίζοντας:
«Ο Αιμίλιος στήριξε πάρα πολύ τον Δημήτρη. Σε όλη τη διαδρομή. Ήτανε πάντα από πίσω ο Αιμίλιος».
Η ίδια, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουν όλοι οι παλιοί συμμαθητές τους προς τον Αιμίλιο Χειλάκη για τη στήριξη που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.
«Όλη η τάξη τον ευχαριστεί τον Αιμίλιο… όλα τα χρόνια της ζωής μας! Έτσι έχουν τα πράγματα, ο Δημήτρης λείπει σε όλους πολύ», εξομολογήθηκε κλείνοντας το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...