Τελευταία νέα
Champions League: Η μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ στον… δρόμο για τα αστέρια ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζεται για ρεκόρ ανακλήσεων βίζας σε αιτούντες άσυλο – Τα ΜΜΕ μιλούν για 200.000 περιπτώσεις Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στην Καβάλα – Ξεκίνησε από όχημα και πέρασε σε δασική έκταση Από τις τουαλέτες στα πωλητήρια: Μέτωπο της ΕΛ.Α.Σ. για την Ακρόπολη Volkswagen: «Οι δεκάδες χιλιάδες περικοπές θέσεων θα επηρεάσουν τη Γερμανία» – Στο επίκεντρο εναλλακτικές προτάσεις Ρ. Δούρου: Εύλογες οι ανησυχίες για την παραίτηση Σέρμπου Ποιοι είναι οι κορυφαίοι εταίροι του Ιράν που θέλουν να πιέσουν οι ΗΠΑ – Γιατί η Κίνα δεν είναι ένας από αυτούς Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων προς Συνήγορο του Πολίτη: Ρατσισμός είναι η γενοκτονία στη Γάζα και όχι η αντίσταση στο έγκλημα του Ισραήλ Θάνατος Ντόλι Πάρτον: Μεσίστιες σημαίες στις ΗΠΑ για μια εβδομάδα Ο ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στη ΔΕΘ: Η δυναμική επιχείρηση ανάκαμψης και η συγκρατημένη αισιοδοξία Συνεχίζεται η αγωνία για τον αγνοούμενο Ισπανό: Σημείωμα, ασύρματος, σωσίβιο στο μικροσκόπιο των αρχών Δούρου: “Εύλογες ανησυχίες και απουσία εθνικής στρατηγικής σε κρίσιμη συγκυρία για τα ελληνοτουρκικά” – Τι δήλωσε για την παραίτηση Σέρμπου
Efsyn.gr

Μητσοτάκης σε Τασούλα: «Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν μας αφορά – Σε έναν χρόνο ολοκληρώνεται η θητεία μας»

Το μήνυμα πως η Ελλάδα έχει «ισχυρές αποτρεπτικές δυνατότητες και συμμαχίες» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την καθιερωμένη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο, την ώρα που οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.
«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις αυτής της ταραγμένης εποχής με ηρεμία και αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Και συνέχισε: «έχουμε ισχυρές αποτρεπτικές δυνατότητες, συμμαχίες και το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας».
Την ίδια ώρα, ο Κυρ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, εν μέσω ολοένα και εντεινόμενων «φωνών» για πρόωρες κάλπες.
Ενώ, σχολίασε -χωρίς να κατονομάζει- τα υπό ίδρυση νέα κόμματα του Αλέξη Τσίπρα και της Μαρίας Καρυστιανού. «Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν μας αφορά», είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Η προσήλωση της κυβέρνησης παραμένει στην υλοποίηση του κυβερνητικού της προγράμματος. Κάθε μήνας μετράει», συνέχισε και πρόσθεσε: «Απομένει ένας χρόνος για την συνταγματική ολοκλήρωση της θητείας μας».
Στο πλαίσιο αυτό υπενθύμισε ότι τον Ιούνιο θα καταβληθεί η ενίσχυση των 150 ευρώ ανά τέκνο στις οικογένειες.
«Μέχρι τέλη Αυγούστου θα ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες του Ταμείου Ανάκαμψης, παραμένουμε προσηλωμένοι στο πρόβλημα του κόστους ζωής», είπε ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...