Τελευταία νέα
Η Μπακογιάννη απαντά στον Σαμαρά: «Στόχος του είναι να κάνει ζημιά στη ΝΔ» Η Καρυστιανού, το διαμέρισμα από πλειστηριασμό, οι μηνύσεις και οι «εκβιασμοί» Το Τραγούδι της Ημέρας: Μας πήρανε την πόλη Άδωνις κατά Σαμαρά: «Ίδια η κριτική του με Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου, δεν ξέρω αν θέλει να κάνουν παρέα» Αλέξης Τσίπρας: Η γνώση πρέπει να γίνει κοινωνικό δικαίωμα και όχι προνόμιο Μαρινάκης για Σαμαρά: «Αντί να θυμηθεί το διχαστικό δημοψήφισμα, έκανε βίντεο εναντίον της ΝΔ» Το «μπόνους» της απέλασης Μουντιάλ 2026: Σάλος από την άρση της κόκκινης κάρτας στον Μπάλογκαν με παρέμβαση Τραμπ Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάτια με κουμπάρο τον Γιάννη Με μεγάλη επιτυχία το 27° Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ: Πολιτικές συζητήσεις, συναυλίες και γεύσεις από 19 χώρες Δημοσκόπηση Prorata: Στο 9,5% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ – 2 στους 3 λένε πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση Νάξος: Βανδάλισαν το 2ο δημοτικό σχολείο – «Πλήγωσαν όσους καθημερινά αγωνίζονται για την εκπαίδευση»
Filathlos.gr

Μουντιάλ 2026: Συμφώνησε με την Γερμανία ο Κλοπ – Επιστρέφει στους πάγκους

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει στην προπονητική δράση, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας.
Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προχώρησε σε μια ηχηρή απόφαση μετά τη νέα αποτυχία της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόωρα στη φάση των «32» με τον αποκλεισμό από την Παραγουάη.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο αντικαταστάτης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο 59χρονος τεχνικός επιστρέφει έτσι στους πάγκους μετά από δύο χρόνια, όταν και αποχώρησε από τη Λίβερπουλ.

 
Το προηγούμενο διάστημα είχε αναλάβει ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου στο δίκτυο ομάδων της Red Bull, ωστόσο πλέον αναμένεται να επιστρέψει ενεργά στην προπονητική, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...