Τελευταία νέα
Champions League: Η μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ στον… δρόμο για τα αστέρια ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζεται για ρεκόρ ανακλήσεων βίζας σε αιτούντες άσυλο – Τα ΜΜΕ μιλούν για 200.000 περιπτώσεις Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στην Καβάλα – Ξεκίνησε από όχημα και πέρασε σε δασική έκταση Από τις τουαλέτες στα πωλητήρια: Μέτωπο της ΕΛ.Α.Σ. για την Ακρόπολη Volkswagen: «Οι δεκάδες χιλιάδες περικοπές θέσεων θα επηρεάσουν τη Γερμανία» – Στο επίκεντρο εναλλακτικές προτάσεις Ρ. Δούρου: Εύλογες οι ανησυχίες για την παραίτηση Σέρμπου Ποιοι είναι οι κορυφαίοι εταίροι του Ιράν που θέλουν να πιέσουν οι ΗΠΑ – Γιατί η Κίνα δεν είναι ένας από αυτούς Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων προς Συνήγορο του Πολίτη: Ρατσισμός είναι η γενοκτονία στη Γάζα και όχι η αντίσταση στο έγκλημα του Ισραήλ Θάνατος Ντόλι Πάρτον: Μεσίστιες σημαίες στις ΗΠΑ για μια εβδομάδα Ο ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στη ΔΕΘ: Η δυναμική επιχείρηση ανάκαμψης και η συγκρατημένη αισιοδοξία Συνεχίζεται η αγωνία για τον αγνοούμενο Ισπανό: Σημείωμα, ασύρματος, σωσίβιο στο μικροσκόπιο των αρχών Δούρου: “Εύλογες ανησυχίες και απουσία εθνικής στρατηγικής σε κρίσιμη συγκυρία για τα ελληνοτουρκικά” – Τι δήλωσε για την παραίτηση Σέρμπου
Filathlos.gr

Μουντιάλ 2026: O κίνδυνος ενός «μοναχικού λύκου» παραμένει

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στις έντεκα αμερικανικές πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα, «θα είναι πολύ ασφαλείς», αλλά «δεν μπορούμε να ελέγξουμε έναν μοναχικό λύκο», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μαρκγουέιν Μάλιν.
«Έχουμε πραγματικά κινητοποιηθεί. Όλες οι πόλεις μας που φιλοξενούν αγώνες έχουν πραγματικά συνεργαστεί. Οι αγώνες θα είναι πολύ ασφαλείς. (…) Είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε έναν μοναχικό λύκο», τόνισε σήμερα ο υπουργός της κυβέρνησης Τραμπ στο Fox News, συγκρίνοντας τους επερχόμενους αγώνες στα αμερικανικά στάδια με «78 Super Bowl σε 38 ημέρες».
Ο αξιωματούχος προσδιόρισε συγκεκριμένα την ζώνη «πριν την είσοδο στην περίμετρο ασφαλείας, κάτι που μας ανησυχεί πολύ». «Αλλά ενισχύουμε» την αστυνομική παρουσία εκεί, ανέφερε. Έντεκα από τα δεκαέξι στάδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 βρίσκονται στις ΗΠΑ, από τη Βοστώνη μέχρι το Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων της Ατλάντα και του Κάνσας Σίτι.
Ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί εκεί θα είναι οι ΗΠΑ εναντίον της Παραγουάης στο Λος Άντζελες αύριο Παρασκευή. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στα προάστια της Νέας Υόρκης.
Ο εναρκτήριος αγώνας, μεταξύ Μεξικού και Νότιας Αφρικής, θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη του Μεξικού το βράδυ 10:00 (ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...