Τελευταία νέα
«Σκάσε και κολύμπα» Γρεβενιώτικος καρσιλαμάς για «γαλάζια» στελέχη Κούσνερ – Νετανιάχου συμφώνησαν οι ΗΠΑ να επιβλέψουν τον αφοπλισμό της Χαμάς: «Εντός 30 ημερών» Τροχαίο στη Βούλα: 39χρονος μοτοσικλετιστής σε κρίσιμη κατάσταση – Συγκρούστηκε με ταξί που έκανε αναστροφή Μήπως είμαστε για τα πανηγύρια; Mercedes μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου και παραλίγο να συγκρουστεί με μηχανή [βίντεο] Ιταλία – Γερμανία: «Θερινή κόντρα» για το μεταναστευτικό Τα θαλάσσια πάρκα τροφοδοτούν την ένταση – Ακανθώδες φθινόπωρο στις σχέσεις με την Τουρκία Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στη Λήμνο ζητούν ορκωμοσία εξ αποστάσεως λόγω κόστους Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο
Filathlos.gr

Μουρίνιο: «Κανένας από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν μου έχει μιλήσει»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπενφίκα με την Φαμαλικάο, μίλησε ανοικτά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ίδιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο:
“Όχι, κανείς από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν μίλησε μαζί μου, μπορώ να το εγγυηθώ. Έχω ήδη περάσει πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και είμαστε πλέον συνηθισμένοι σε τέτοια πράγματα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπάρχει τίποτα, και όσον αφορά τη Μπενφίκα, γνωρίζετε ήδη την κατάσταση. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και αυτό είναι όλο.
Με νοιάζει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, περισσότερο για τον σύλλογο και τους παίκτες παρά για μένα. Τώρα είναι η Φαμαλικάο, μετά η Μπράγκα και στην συνέχεια η Εστορίλ. Μετά θα συνεχίσω να δουλεύω λίγο ακόμα και μετά θα ξεκινήσουν οι διακοπές.
Όσο περισσότερο μένει ένας προπονητής σε έναν σύλλογο, τόσο περισσότερο κάνει την ομάδα δική του, τόσο περισσότερο διαμορφώνει το ρόστερ σύμφωνα με την φιλοσοφία του… είναι μια φυσιολογική διαδικασία.
Δείτε παραδείγματα όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτυ, που έχουν τον ίδιο προπονητή εδώ και έξι ή επτά χρόνια. Προφανώς όλες οι λεπτομέρειες ανήκουν στους προπονητές τους. Οι προπονητές που έρχονται και φεύγουν δυσκολεύονται περισσότερο να αφήσουν το στίγμα τους. Θα δούμε”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...