Τελευταία νέα
Με «Ώρες μικρές» και φραπέ ο νέος Γάλλος πρέσβης κάνει ποδαρικό στην Ελλάδα Πλάκα: Τι γνωρίζουμε για τους έξι αγνοούμενους – Τέσσερις Αμερικανοί τουρίστες και δύο ηλικιωμένοι Από τη Συγγρού στην εθνική οδό η ευημερία καλπάζει… – Μετά τον Κουλκουδίνα χτύπησε ο Τσιάρας Απέδρασε κρατούμενος κατά τη μεταγωγή του από Ευελπίδων Πρέβεζα: Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε καλώδια και κολώνα – Τουλάχιστον οκτώ χωριά στο σκοτάδι [εικόνα – βίντεο] Τραμπ και Σι σχεδιάζουν να ξανασυναντηθούν άλλες δύο φορές φορές μέχρι το τέλος του έτους “Φωτιά” το πετρέλαιο θέρμανσης – Ο Μητσοτάκης «τρέμει» να φορολογήσει τα υπερκέρδη Βαρδινογιάννη – Λάτση Ο νέος Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα, μας «συστήθηκε» σε βίντεο με φραπέ και τραγούδι του Μαζωνάκη [βίντεο] Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το κόμμα Σαμαρά κατεβάζει τη ΝΔ κάτω από 20% Ολονύχτια προσπάθεια στην Πλάκα: Εκτεταμένη διαρροή η πιθανή αιτία της έκρηξης – Κανένα νεότερο για τους αγνοούμενους [εικόνες – βίντεο] Ερντογάν για Ελλάδα: «Δική της επιλογή οι σχέσεις της με τρίτα κράτη – Η Τουρκία δεν εκλαμβάνει κάθε διμερή σχέση ως απειλή» Συνάντηση Μητσοτάκη με ανώτατα στελέχη της Morgan Stanley – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις, οικονομία και πυρηνική ενέργεια
Segas.gr

Μπέση, Γκόγκα και Χαϊτίδου στο …κυνήγι του ράνκινγκ και της συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις της επόμενης διετίας

Η Ναταλία Μπέση και η Αντριάνα Γκόγκα ήταν δύο από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν το 2026 στο μήκος στις διοργανώσεις εντός συνόρων, ενώ αμφότερες έδωσαν το «παρών» και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Αντριάνα Γκόγκα και Ναταλία Μπέση (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι δύο αθλήτριες, μαζί με τη συναθλήτριά τους Βασιλική Χαϊτίδου, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στο γκρουπ του έμπειρου τεχνικού Νίκου Στυλιανίδη, στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου στη Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο γκρουπ προπονούνται ο άλτης του μήκους Αντώνης Στυλιανίδης, καθώς και ο άλτης του τριπλούν Αθανασίου.

Ο Νίκος Στυλιανίδης έκανε τον απολογισμό της περσινής χρονιάς, αναφερόμενος στην εικόνα των αθλητών του, αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τη Ναταλία Μπέση, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε, αλλά και στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν και είχε καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό. Έχασε όμως μια μεγάλη ευκαιρία. Είχε τρία άλματα πάνω από τα 6,70 μ., όμως ήταν άκυρα. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες την επηρέασαν, αν και φυσικά ήταν ίδιες για όλες τις αθλήτριες», ανέφερε ο Νίκος Στυλιανίδης.

Αναφορικά με την Αντριάνα Γκόγκα, ο προπονητής της στάθηκε στη σταθερότητα που έδειξε στις μεγάλες επιδόσεις, αλλά και στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν για τη συνέχεια.

«Γενικά είχε καλή παρουσία και έδειξε σταθερότητα σε μεγάλες επιδόσεις. Τόσο τα δύο κορίτσια όσο και η Χαϊτίδου μπαίνουν σε προολυμπιακή χρονιά και, εννοείται, πως θα παλέψουμε για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν είναι σταθερές και πάρουν μέρος σε καλούς αγώνες, τότε θα μπορέσουν να κυνηγήσουν και την πρόκριση στο Παγκόσμιο του Πεκίνου», τόνισε ο Στυλιανίδης.

Οι αθλήτριες θα πάρουν μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προσπάθεια πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις του χειμώνα, ιδιαίτερα λόγω της περιορισμένης συμμετοχής στους αγώνες του κλειστού στίβου.

«Ο κλειστός είναι πολύ δύσκολος λόγω της μικρής συμμετοχής των αλτών στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά, πλην του Αντώνη Στυλιανίδη, θα μπουν στη χειμερινή περίοδο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τον Αντώνη Στυλιανίδη, ο προπονητής του στάθηκε στους τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να έχει την αγωνιστική παρουσία που θα ήθελε την περασμένη χρονιά.«Ο Αντώνης πέρυσι έχασε λόγω τραυματισμών», ανέφερε, με τον στόχο πλέον να είναι η απρόσκοπτη προετοιμασία και η επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη Βασιλική Χαϊτίδου (φωτ.), η οποία αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών μέσα στη χρονιά.

«Η Βασιλική είναι καλά τώρα. Πέρυσι ξεκίνησε με έναν τραυματισμό που ξεπεράστηκε, όμως στο Πανελλήνιο πόνεσε ο τένοντας του άλλου ποδιού. Τώρα είναι καλά και θα είναι σε θέση να επιστρέψει δυνατή. Καλές εμφανίσεις αναμένω και από τον Αλέξανδρο Αθανασίου», εξήγησε ο Νίκος Στυλιανίδης.

Η Μπέση έκλεισε τη φετινή σεζόν με καλύτερο άλμα στα 6,51 μ., ενώ η Γκόγκα με 6,67 μ. στο Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που είναι ατομικό της ρεκόρ.The post Μπέση, Γκόγκα και Χαϊτίδου στο …κυνήγι του ράνκινγκ και της συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις της επόμενης διετίας first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...