Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι Η Νέα Αριστερά ζητά παραίτηση Φαραντούρη: «Προκλητική η μετάθεση της συζύγου στην ΜΕΑ» ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακό κάλεσμα συμμετοχής μέσω myelas.gr – «ανοίγει» την εγγραφή μελών η νέα πλατφόρμα Μαρκογιαννάκη: «Κύριε Γεωργιάδη, θα συνεχίσετε να καλύπτετε τον συκοφάντη σύμβουλό σας;» [βίντεο] Σοφιανός για φάρσα σε Ντόκο: Ταύτιση της κυβέρνησης με τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της Ουκρανίας «Ντόμινο» καθυστερήσεων στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω φωτιάς δίπλα στις γραμμές Νίκος Σοφιανός: Κριτική στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ντόκου και την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία Στέλιος Κούλογλου για το Pegasus: «Πίσω από την παρακολούθησή μου φαίνεται ελληνικός δάκτυλος» – Σοβαρές αιχμές για την υπόθεση Πολιτικό σύστημα σε αναβρασμό Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Σπάτα – Ήχησε το 112
Efsyn.gr

Μπακογιάννης για απελευθέρωση Γιωτόπουλου: «Σκεφτόμουν αν εγώ τον πετύχω στο δρόμο, τι θα κάνω;» [βίντεο]

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και όπως αναμενόταν ρωτήθηκε για το θέμα της απόφασης για αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου.
Ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη, ενός εκ των θυμάτων της 17 Νοέμβρη, σχολίασε σχετικά «ξύπνησα και κοίταζα τα site και σκεφτόμουν αν εγώ τον πετύχω στο δρόμο, τι θα κάνω; Και αν τον δουν τα παιδιά μας, τι θα κάνουμε;».
Και συμπλήρωσε «μετά διόρθωσα τον εαυτό μου γιατί εγώ μπορώ να το μοιράζομαι δημόσια, αλλά υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν. Έχουμε ένα σύστημα που πρέπει να ξαναδούμε. Έχει καταδικαστεί ισόβια 17 φορές αλλά εξέτισε 1,5 χρόνο για κάθε δολοφονία. Το θεωρούμε αυτό δικαιοσύνη; Εμένα με ξεπερνάει. Τι θα πει στα παιδιά του για την υπόθεση αυτή: Χθες με πήρε τηλ. ο γιος μου και με ρώτησε. Η απάντηση είναι δύσκολη. Εγώ θέλω τα παιδιά μου να αισθάνονται ασφαλή και να έχουν αγάπη. Ό,τι τους απαντάω το απαντώ μέσα από αυτό το πρίσμα. Εμείς που πολιτευόμαστε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε για τη δικαιοσύνη. Η πολιτική είναι η τέχνη του αποτελέσματος αλλά και να μπορούμε να μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων. Πολιτικοποιούμε τους θανάτους, αλλά στα νεκροταφεία είμαστε όλοι ίσοι».
Ερωτηθείς, πάντως, για το ντομιαντέρ του ΣΚΑΪ και του Αλέξη Παπαχελά για τη 17 Νοέμβρη ο Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε «δεν άντεξα και ούτε θέλω να δω ποτέ στη ζωή μου το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...